Actorul american Tagawa, din filmul Mortal Kombat, se convertește la Ortodoxie

Cary-Hiroyuki Tagawa, cel mai bine cunoscut pentru rolul vrăjitorului rău Shang Tsung din filmul Mortal Kombat, a fost atras de Rusia, acesta luând decizia să fie botezat în Biserica Ortodoxă.

 Tagawa, un actor american de origine japoneză, care a jucat intr-un nou film rusesc numit „The Priest-San”, a decis să renunțe la credința lui și a devenit un adevărat urmaș al învățăturilor ortodoxe ale lui Iisus Hristos, se arată într-un raport Interfax, tradus de Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®.

Vestea s-a răspândit prin intermediul Facebook-ului, de către unul dintre colegii săi, Ivan Okhlobystin, un actor și figură religioasă proeminentă din Rusia. Acesta din urmă a distribuit o fotografie a lui Tagawa, cu o cruce imensa, probabil din timpul filmărilor, nu departe de Moscova, informeaza RT.

cary-hiroyuki-tagawa-as-shang-tsung-in-mortal-590x331

„Sunt fericit să spun că, după o analiză profundă și temeinică, Cary Tagawa, care a jucat rolul preotului ortodox japonez în noul nostru film ‘The Priest-San’, a primit Taina Sfântului Botez”, se arată în postarea sa, informeaza în premieră Agentia de știri Lăcaşuri Ortodoxe®.

„Când am venit prima dată in Rusia, am avut foarte puțin timp destinat studierii caracterului ortodox. Așa că am vizitat o serie de catedrale rusești din Yaroslavl și Rostov. Pur și simplu, să mă aflu în interiorul acestora, a avut un efect foarte puternic asupra mea”, a declarat, într-un interviu, Tagawa, pentru revista Kinopoisk, în 2013, atunci când acesta trăsese filmul în Rusia, informeaza Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®.

Cary-Hiroyuki Tagawa a primit numele de botez „Pantelimon”, a notat Okhlobystin pe pagina sa de Facebook. Tagawa si-a exprimat, de asemenea, intenția de a deveni cetățean rus, la o conferință de presă, conform publicatiei ortodoxe rusești Pravmir.

„Eu nu urmez o noua tendință”, a spus el, cel mai probabil făcând aluzie la boxerul american Roy Jones Jr și la actorul francez Gerard Depardieu. „Eu mi-am urmat inima. Nu există decizii ușoare, nici în America, nici oriunde altundeva în lume. Aceasta va fi o nouă provocare pentru mine”.

Filmul, care în curând va aparea pe marile ecrane în Rusia, vorbeste despre istoria unui preot japonez, care părăsește Japonia din cauza războaielor Yakuza, pentru un mic oraș rusesc, în vederea ajutorării localnicilor în lupta cu o corupție larg răspândită, informeaza Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION, al Agentiei de știri Lăcaşuri Ortodoxe®. Filmul este cel mai recent proiect al studioului de productie „Ortodox”.

Sursa: Gânduri din Ierusalim

Previous Post

Privegherea Sf. Dimitrie – 2015 (Video)

Next Post

Libertatea lui Hristos

Related Posts
Total
1
Share
Post
Filter

Filter Search Results