O icoană a Maicii Domnului a început să plângă

Cu mulți ani în urmă, un cuplu din Turcia s-a hotărât să locuiască la Paris. Aici, cei doi și-au găsit locuri de muncă și s-au stabilit într-o suburbie. Numele lor sunt Esat și Sevin Altindagoglu.

În ultimul timp, casa lor din Paris este plină de oaspeți, nu numai din Franța, ci chiar și din străinătate. Toti aceștia vin să vadă o icoană, pe care capul familiei o numește  „miraculoasa”. Icoana ortodoxă a Maicii Domnului, din perioada bizantină, pe care familia a obținut-o în Antakya și a adus-o cu ea la Paris (deși ei sunt musulmani), a început să izvorască lacrimi, conform unui raport al portalului grecesc Romfea.

Potrivit celor doi, icoana le-a fost dăruită în anul 2006, de un călugăr grec din Libia. Imediat ce au primit această icoană, ei mărturisesc că au simțit o mare sfințenie și o atmosferă de pace inexplicabilă, ce au început să domnească în casa lor, de atunci.

Când s-au mutat la Paris, au luat cu ei această icoană venerată.  Când icoana a fost amplasată într-o cameră separată, din casa cea nouă, dintr-o dată a început să plângă, conform mărturisirilor cuplului. Vestea s-a răspândit rapid, nu numai printre turci, ci, totodata, și printre creștini.

Icoana „Preasfintei Fecioare”, cum a numit-o familia turcă, în curând a devenit un obiect de venerație și o sursă de minuni.

Vestea despre icoană s-a răspândit literalmente peste tot în lume, iar acum pelerini din țări precum Germania și Belgia vin să se inchine Maicii Domnului.

(Sursa: lonews.ro)

Previous Post

Despre păcatul lucrului în zi de Duminică

Next Post

Primăvara în Muntele Athos

Related Posts
Total
0
Share