A plecat să colinde cu Îngerii: Sara Nukina s-a mutat la Domnul

Sara Nukina, adolescenta de origine româno-japoneză care se lupta din 2020 cu o boală gravă, s-a mutat la Domnul sâmbătă.

Anunțul a fost făcut de Radio Trinitas, care a organizat în 2020 o campanie de strângere de fonduri pentru tratamentul tinerei, campanie pentru care a donat și Părintele Patriarh Daniel.

Tânăra, care abia atinsese majoratul în 5 septembrie 2022, era cunoscută pentru generozitatea cu care ajuta persoanele vârstnice și bolnavii, dăruindu-le cântecele și prospețimea prezenței sale.

Blogul Averea Bisericii scrie că mama Sarei a transmis pe Facebook că „Sara a plecat să colinde cu Îngerii”.

 „Sara Nukina a iubit Biserica, a iubit România și cântecele ei, fiind alături de corul patriarhiei în mai multe concerte, cântând colinde, muzică populară, dar și muzică psaltică. Este primul din cei trei copii ai mamei Georgiana Cristina și sensei Nukina Nobuyuki, botezat ortodox la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală”, mai informează site-ul.

„Sensei Nukina a fost de trei ori campion național al Japoniei la karate și a cunoscut soția sa în urmă cu 26 de ani. După căsătorie au decis să trăiască în România. Cei trei copii ai lor poartă numele Sfântului Gheorghe: Sara-Georgiana, Eric-George şi George Gabriel.”

Sursa: http://basilica.ro

Previous Post

„Rugăciuni strigătoare la cer” în vremuri de cumpănă

Next Post

Apostolul zilei (Coloseni 1, 12-18)

Related Posts
Total
0
Share