Atenție! “Profeții” false

Preot Ioan Istrati

Țin să atrag atenția credincioșilor ortodocși că pe Facebook se poate scrie orice. Mai ales falsuri, minciuni, mizerii. Așa că nu vă speriați de tot felul de profeții false, inventate de niște escroci, despre tot felul de chestii. 

Astfel, există profeția starețului Geocene, nume inexistent în greacă, personaj inexistent în Cipru, despre o catastrofă mondială. E scornită undeva în niște birouri kgb și are ceva demonic în ea, vorbind cu voluptate de uciderea a milioane de oameni. Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut și ne iubește infinit. Diavolul vrea să ucidă mereu, că e ucigaș de la facerea lumii. 

Tot pe net există o vedenie scornită de niște oligofreni despre un arhanghel Marihan, care aduce tot aurul lumii la Bârlad și la Tecuci :)) . Dincolo de ridicolul uriaș al situației, de inexistența unui arhanghel Marihan, de obsesia după bani a bietului om care a scornit-o, e o făcătură monstruoasă. Și multi creștini buni au luat-o de bună. 

Vă rugăm să rămâneți în harul Sfintei Scripturi, al Sfinților Părinți, al canoanelor milenare ale Bisericii și nu prizonierii unei isterii apocaliptice cu iz politic și cu influență demonică. 

Creștinul adevărat nu se teme nici măcar de moarte, că e îmbrățișarea fără de hotar cu Pruncul Dumnezeu și viața cea minunată cu Sfinții în Împărăția Lui.

Mai puteți citi ṣi:

https://www.chilieathonita.ro/2023/12/11/dezinformari-legate-de-sfantul-munte-profetii-false-si-adevarate/

Previous Post

Ce fel de căutare există

Next Post

Apostolul zilei (II Timotei 3, 16-17; 4, 1-4)

Related Posts
Total
0
Share