Canal Whatsapp – Mărturie Athonită

Doamne ajută!

Cu mare bucurie, vă anunțăm lansarea noului nostru canal de comunicare pe WhatsApp, unde vă invităm să ne urmăriți, pentru folos duhovnicesc.

https://whatsapp.com/channel/0029Va7wdjB9xVJbh59WQ81l

Am luat această decizie din cauza provocărilor întâmpinate pe platforma Facebook, unde algoritmii nu au fost prea prietenoși cu noi și, în ultimul timp, au ascuns tot mai mult postările noastre. Nădăjduim ca acest nou canal să ne ofere o mai mare stabilitate, pentru ca mesajele noastre să ajungă la dumneavoastră în mod eficient și prompt.

Întrucât canalele pe Whatsapp sunt încă în faza de dezvoltare, este posibil ca pentru unii dintre dumneavoastră opţiunea de canale să nu fie încă disponibilă. Nădăjduim să aveţi cu toţii această posibilitate, cât mai curând.

Ne dorim să fim în strânsă legătură cu toți cei interesați și suntem deschiși la sugestii și întrebări. Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected], cu orice sugestie sau întrebare pe care o aveți.

De asemenea, vă încurajăm să distribuiți link-ul canalului nostru celor dragi pentru a le oferi și lor posibilitatea de a beneficia de postările noastre.

Ne dorim ca acest nou canal să aducă lumină și mult folos duhovnicesc în sufletele dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și vă așteptăm cu bucurie pe canalul nostru de WhatsApp.

Domnul şi Maica Domnului să vă binecuvânteze!

Previous Post

Diferența între noi și fanaticii religioși

Next Post

Ucraina, dispusă să ofere românilor Moaștele Cuvioasei Teodora, la schimb cu rămășițele unor eroi naționali

Related Posts
Total
0
Share