Liturghia nu va înceta niciodată! Biserica este sufletul și coloana vertebrală a neamului românesc

Preot Ioan Istrati

Dragă politicianule ales pentru binele poporului, presat îngrozitor de o ocultă anti-oameni, înainte de a vota sau semna o mizerie infinită, închide, te implor, ochii și amintește-ți pentru o clipă ochii mamei tale. Și fă ce-ți zic ochii ei.

Oamenii politici care se înfruptă de la sânul țării ar trebui să realizeze faptul că umilirea, sărăcirea și distrugerea a 60% din populația țării nu e o urgență sanitară, ci o oroare a istoriei și o sinucidere politică definitivă. Treziți-vă!!!

Astăzi nu mâncarea, nu proprietățile, nu funcțiile sunt tranzacționate ca pe tarabă. Astăzi se vând și se cumpără suflete de oameni de către slugile demonilor.

Dacă oamenii celui viclean vor închide Bisericile într-un popor imunizat natural 70%, vom sluji pe câmpuri, în case, în catacombe. Dacă ne ucid, vom sluji în cer. LITURGHIA NU VA ÎNCETA NICIODATĂ! Biserica este sufletul și coloana vertebrală a neamului românesc.

În fiecare gând, lucru și cuvânt, cântărește în minte: este oare acesta izvorât din iubire și slujește adevărului? Și așa nu vei greși. Și te vei mântui. Toate gândurile, dorurile, iubirile noastre, nu mor odată cu trupul, ci se păstrează în suflet și în memoria infinită a Lui Dumnezeu.

Mii de oameni mă roagă insistent să mă rog pentru oameni care n-ar mișca un deget să înlăture cauza suferinței lor (păcatul). Trist!

O pandemie e, de fapt, un examen psihiatric planetar pentru aflarea procentului de psihopați care nu simt durerea altora și se bucură de suferința lor.

Poți vedea avântul antihristic al media din sloganuri. “Crede în oameni”, o mutilare a lui “Crede în Dumnezeu”.

De Paști, antihriștii spun: “Oamenii sunt lumina”, în loc de “Dumnezeu e Lumina”. Nu, nerozilor, oamenii NU sunt Lumina decât în Dumnezeu. Altfel sunt întuneric. Nu, rătăciților, nu credem în oameni, dacă ei nu sunt în Dumnezeu. Altfel ei trădează și ucid.

Fiecare popor, câtă credință are în Dumnezeul cel adevărat, atâta curaj, libertate și înțelepciune are în fața invaziei iadului pe pământ.

Sursa: http://paginacudetoatebymd.ro

Previous Post

„Copiii tatei, dragoste să aveţi între voi!”

Next Post

Mărturisitorul Petre Ţuţea

Related Posts
Total
0
Share