Marșul Demnității

Iubite surori și dragi frați întru Domnul,

Anul trecut, de sărbătoarea Cuvioasei Parascheva, când drumul pelerinilor la Biserică a fost oprit, am dus la racla Sfintei pomelnicele lacrimilor voastre de peste tot din țară și din cele patru colțuri ale lumii.

Pe 14 august 2021, la București va avea loc Parada Pride a comunităților LGBT. Aș vrea la Iași să aibă loc un Marș al Ortodoxiei tot pe 14 august. Cei care pot face acest lucru să devină realitate, sunt bineveniți să o facă, să obțină binecuvântarea IPS Teofan Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, precum și acordul autorităților de a organiza decent acest marș.

Dacă sunteți în Iași pe 14 august, puteți veni cu o floare, cu o Icoană în mână, cu copiii în brațe să mărturisim ceea ce suntem astăzi, ce și cine suntem noi. Dacă alții au dreptul să organizeze o Paradă a Mândriei, și nouă trebuie să ni se acorde dreptul de a avea un Marș al Demnității. Noi despre Demnitate vorbim. Fără a sfida pe nimeni. Haideți să facem acest lucru posibil! Pentru că miza e enormă: e vorba despre valorile noastre contemporane, care ne reprezintă. Ne vom ruga împreună. Eu, una, voi fi acolo pe 14 august, în centrul orașului. Vă aștept și pe voi! Hristos în mijlocul nostru!

Sursa: Facebook – Katya Kelaro

Previous Post

O emoționantă mărturie a celui ce a trăit minunea Sfântului Ioan Rusul în flăcările din Grecia

Next Post

Dovezi științifice ale minunii din Procopi, din insula Evia, în timpul incendiului din 07 august 2021

Related Posts
Total
0
Share