Minunea pe care mi-a dăruit-o Sfântul Nectarie

Au trecut cinci luni de când mă străduiesc să izbutesc într-un lucru strict personal, greu și chiar de neizbutit în epoca în care trăim. De altfel nu are însemnătate ce am izbutit, ci minunea pe care mi-a dăruit-o Sfântul Nectarie.

De la sfârșitul lui Aprilie 2013 încercam să-mi rezolv problema, însă în zadar. Mă deznădăjduisem cu totul, necrezând că voi mai reuși vreodată. Ieri la amiază când i-am spus despre aceasta unui apropiat al meu, acela m-a sfătuit să mă rog la Sfântul Nectarie.

–       Sfântul face minuni și ajută multă lume, mi-a spus el.

Nu m-am arătat prea încântată, însă mi-am zis în sinea mea: „Ce am de pierdut? O simplă rugăciune voi face”. În cele din urmă, în după amiaza acelei zile, pe la orele 17:00, m-am rugat și i-am cerut Sfântului să mă ajute fără să făgăduiesc ceva pentru aceasta.

După două ore minunea s-a săvârșit. Am primit un telefon și fără să fie nevoie de o osteneală deosebită, s-a rezolvat o problemă atât de mare pentru mine. Pentru mine a fost foarte important ceea ce mi s-a întâmplat și de aceea am vrut ca bucuria mea s-o împart cu voi. Doresc ca tuturor să vi se întâmple totdeauna ceva bun. Dacă și voi întâmpinați greutăți, vă sfătuiesc să faceți o rugăciune.

Sfântul Nectarie și, în general, toți Sfinții noștri se roagă pentru noi la Dumnezeu și la Maica Domnului, numai să le-o cerem.

Previous Post

Simplitatea în rugăciune

Next Post

Paşii lui Dumnezeu

Related Posts
Total
0
Share