O mămică are nevoie de noi

Cine are suflet de mamă e prietenul Maicii Domnului.

Există speranță! Haideți să facem o faptă bună împreună!

Prietenii noștri, oameni cu suflet deosebit, Doina și Angi Biziiac, trec prin niște momente foarte grele. Fiica lor în vârstă de doar 29 de ani, Bianca Alexandra Ciubotaru, a fost diagnosticată cu Scleroză Laterală Amiotrofică (SLA), cunoscută și ca Boala Neuronului Motor.

În ianuarie 2021, imediat după nașterea micuțului ei, Bianca a început să aibă probleme de mers și o slăbiciune acută în piciorul drept și în mână dreaptă. După multiple investigații la mai multe spitale din Constanța și București, Bianca a primit acest diagnostic nefericit, o afecțiune gravă care conduce la paralizie totală și care avansează foarte repede.

În prezent, Bianca NU mai poate merge fără ajutor și susținere, așadar, tratamentul trebuie început URGENT!

Pentru a se vindeca, pentru a-și continua viața ca om sănătos, pentru a-și putea crește băiețelul de doar 6 luni, ea are nevoie de un tratament costisitor, făcut la o clinică din Thailanda. Trebuie să plece URGENT acolo pentru un transplant cu celule stem.

Haideți să o ajutăm pe Bianca să strângă suma de bani de care are nevoie pentru a se vindeca și pentru a putea fi alături de familia ei!

Haideți să-i dăm aripi într-un moment în care picioarele nu o mai ascultă! Împreună o putem ajuta să treacă peste aceste momente grele!!!

Puteți dona aici:

CONT BANCAR ÎN LEI: RO78BTRLRONCRT0P37411901
BANCA: Transilvania

CONT BANCAR ÎN VALUTĂ: RO63BTRLEURCRT0P37411901
BANCA: Transilvania
SWIFT: BTRLRO22

BENEFICIAR: Biziiac Anghelus (tatăl Biancăi)

P.S. Putem dovedi cu documente medicale!

Distribuiți postarea, vă rugăm, ne-ați ajuta enorm!

Mulțumim din suflet!

Sursa: aici.

Previous Post

Viețile Sfinților – iunie, ziua 30

Next Post

Film: Pavel, Apostolul lui Hristos

Related Posts
Total
0
Share