„Ţinutul mănăstirilor din Bucovina” a câştigat Marele Premiu al competiţiei Destinaţia Anului

„Ținutul mănăstirilor din Bucovina” a câștigat Marele Premiu al competiție „Destinația Anului”. Premiile au fost decernate în cadrul unei gale organizate joi la Palatul Culturii din Iași.

Competiția s-a derulat pe mai multe categorii precum destinația anului, orașe care inspiră, experiențe gastronomice, resorturi, parcuri de distracție și aventură, atracții cultural-educative și altele.

„M-am uitat la nominalizaţi, dar şi la ceilalţi înscrişi în competiţie. Sincer, speram, dar nu credeam. Este o apreciere în primul rând pentru cei care s-au implicat de-a lungul timpului. Este o destinaţie unde noi a trebuit să facem ce trebuie pentru a o pune în valoare, pentru că am moştenit de sute de ani ceea ce astăzi turiştii din România, şi nu numai, vor să vadă: o istorie şi o poveste”, a afirmat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Nicolae Barbă, conform Agerpres.

La categoria „Orașe care inspiră”, Brașovul a fost primul clasat, locul secund a fost ocupat de Iași, iar orașul Oradea a ieșit pe locul trei.

Ținutul mănăstirilor din Bucovina a concurat la categoria „tărâmuri cu istorie și tradiție” alături de Țara Făgărașului și Tărâmul Sfinților, Botoșani.

Sursa: http://basilica.ro

Previous Post

Sfinte Dumnezeule, glasul I, de Kyriakos Ioannid

Next Post

Apostolul zilei (Fapte 5, 21-32)

Related Posts
Total
0
Share