Un alt mod de a lovi România Ortodoxă

Paine otravita in Romania

Atentia la faina de Titan, MALAI SUPERIOR FAMIGLIA (Lujerului SA), biscuitii Rostar, mezelurile Aldis, margarina Delma, taieteii de casa Baneasa si tot ce contine specificatia CODEX ALIMENTARIUS!

TOATA “APRECIEREA” PENTRU AUTORITATILE CARE AU AUTORIZAT PENTRU BINELE POPULATIEI INTRODUCEREA IN ROMANIA A FUNGICIDULUI INITIUM / ENERVINT PRODUS DE BASF GERMANIA. Pe pachetele de pâine Titan scrie deja cã pâinea este fabricatã conform Codex Alimentarius. România va experimenta pe populatie produsul CANCERIGEN INITIUM.

Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România.

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE sã înceapã implementarea “Codexului”, alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).

“Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupã care se vor alimenta populatiile tãrilor semnatare. Acesta porneste de la principiul cã Terra nu mai poate hrãni pe toatã lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificialã, din produse chimice, cea modificatã genetic etc..

Nu a trecut o lunã si iatã cã apare stirea cã România este prima tarã din lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium, un ingredient activ din noua clasã a substantelor chimice impuse de “Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germanã BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa.

Pentru publicul larg se spune cã “beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta.”

Dupã ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franța, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetãtorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la 65% rata riscului de cancer de colon, substanța care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajutã la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mãrirea tumorilor maligne.

http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables

Pe acest site, BASF-ul se lãuda pe 11 ianuarie !!!!!! cã pentru prima datã în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT pentru, chipurile, protectia viilor, SOLARIS pentru rosii, ZAMBRO pentru cartofi.

Previous Post

Auzul monahal

Next Post

Despre capcanele pe care ni le întinde televizorul

Related Posts
Total
0
Share