“Ai pile mari acolo Sus”

Preot Ioan Istrati

Azi o doamnă credincioasă, Neli Caraignat, care vine la noi la Biserică, mi-a povestit ceva minunat. 

Acum câteva luni, a venit la noi un om cu carcinom hepatic și cu metastaze în jurul ficatului. I-am citit rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan Rusul pe cap. Era atât de slab și de neputincios, că îl țineau cei dragi de umeri, și l-au pus pe un scaun. 

Doctorul i-a zis că nu se mai poate face nimic, din cauza faptului că erau multiple metastaze, risipite în cavitatea abdominală. Doctorul a zis că, dacă nu e o tumoră singulară, nu poate tăia toate organele. I-am dat canon de rugăciune Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul Sfântului Ioan Rusul. Să le citească toți din familie. Omul a oftat și a zis:

– Eu, părinte, nu mai văd pe carte bine, sunt sfârșit.

I-am dat să zică Tatăl nostru mereu. 

Le-am zis: vorbim cu chirurgul sfânt Ioan Rusul să strângă la un loc cancerul. Omul a oftat din inimă și a dat din cap trist. 

După 2 săptămâni de rugăciune, s-a dus la doctor. Oncologul i-a făcut CT și a început să își facă Cruce. Toate cancerele mici lipite de toate organele erau strânse într-o tumoră unică. Pe care doctorul a extirpat-o a doua zi. 

Doctorul a arătat spre Cer și i-a zis: ai pile mari, acolo Sus. 

Omul se simte bine, se recuperează încet după operație și dă slavă lui Dumnezeu. 

Mi-a transmis prin Doamna Neli că primul lui drum când se va întrema bine va fi la Biserica să mulțumească Sfântului Ioan, chirurgul cel minunat. 

Mulțumim, Sfinte scump.

Previous Post

Cuviosul Efrem din Arizona – Vine moartea și totul este în zadar

Next Post

Părintele Cristian Alexandru & Petre Moise – Vai mie, înnegritule suflete

Related Posts
Total
0
Share