Aplicaţii: Android – iOS

MarturieAthonita.ro

Versiunea integrala a site-ului, blog, radio, galerii foto de la hramuri, podcasts.

Acatistier

Aplicația a fost creată cu binecuvântarea și sprijinul Ieroschim. Ștefan Nuțescu de la Chilia Buna Vestire, Schitul Lacu, Sf. Munte Athos. În ultima vreme au apărut o mulțime de acatiste care conțin greșeli dogmatice. Deși izvorâte din evlavie, aceste acatiste nu cuprind în general informațiile aflate în Minei pentru sfântul respectiv. Decizia noastră a fost de a include aici doar acatistele verificate din punct de vedere dogmatic și ne exprimăm rezerva cu privire la site-urile și aplicațiile care conțin sute de acatiste.

Carte de rugăciuni

Textul este preluat din lucrarea omonimă editată la Chilia Buna Vestire, Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos.
Aplicația a fost creată cu binecuvântarea și sprijinul Ieroschim. Ștefan Nuțescu de la Chilia Buna Vestire, Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos.

Psaltirea proorocului și împăratului David

Aplicația a fost creată cu binecuvântarea și sprijinul Ieroschimonahului Ștefan Nuțescu de la Chilia Buna Vestire, Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos.
Textul a fost diortosit după originalul grecesc (Septuaginta) de către Monahul Ieronim Pătrulescu și Ieroschimonahul Ștefan Nuțescu.

Viețile Sfinților

Viețile Sfinților din această aplicație au ca sursă cele 12 volume “Viețile Sfinților” apărute între anii 1991 și 1998 la Editura Episcopiei Romanului și Hușilor (volumele consacrate lunilor septembrie-aprilie) și apoi la Editura Episcopiei Romanului (volumele consacrate lunilor mai-august).

Aplicația a fost creată cu binecuvântarea părinților athoniți de la Chilia Buna Vestire, Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos.

Sotiras

SOTIRAS este o platformă de rețea socială pentru comunitatea creștină ortodoxă din întreaga lume.

Audio Ortodoxia

Vă invităm să audiați peste 82 de ore de învățături duhovnicești, adevărate comori pentru creștinul ortodox.

Sfântul Munte Athos - Ghidul pelerinului

Aplicația conține informații despre toate cele 20 de mănăstiri din Sf. Munte Athos, precum și multe dintre schituri, precum și informații utile pelerinilor cum ar fi reguli de comportament, numere de telefon ale lăcașurilor din munte, etc.

MarturieAthonita.ro

Aplicația iOS a fost creată de Dl. Sergiu Badea cu binecuvântarea și sprijinul Ieroschim. Ștefan Nuțescu de la Chilia Buna Vestire, Schitul Lacu, Sf. Munte Athos.