Albă ca Zăpada şi cei 7…?!

Preot Alexandru Lungu

Se spune că la finalul vremurilor  oamenii vor înnebuni.  Și cei care nu vor înnebuni și vor păstra firescul, vor fi acuzați ei de nebunie, fiindcă nu se aliniază curentului noii lumi. 

Scriu aceste rânduri vizavi de o știre pe care o ascultasem ieri la radio, în timp ce livram pâinea cea de toate zilele. Cică studiourile Disney vor modifica povestea fraților Grimm pe motiv de discriminare. Nu vor mai exista Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, ci vor fi 7 ființe magice, pe motiv de a nu discrimina comunitatea piticilor. Sunt curios dacă li s-a cerut părerea.   

Albă ca Zăpada nu va mai fi salvată de prințul din poveste, ci ea va lupta cu propriile puteri ca o feministă adevărată, ce nu mai are nevoie de sprijinul masculin, pentru a răzbi. 

Trăim deja vremurile în care nu mai se permite în unele țări să vorbim de genul feminin și de cel masculin, întrucât jignim persoanele care dețin un gen fluid, astăzi pot fi femei, peste o oră mașini de spălat.

Nu mai avem voie să spunem faptul că un bărbat și o femeie denumesc adevărata familie fără să fim acuzaţi de discriminare, fiindcă astăzi se permit căsătoriile între persoane de același sex.

Nu mai avem voie să ne certăm copiii atunci când greșesc, fiindcă riscăm să fim denunțați și chiar să facem pușcărie dacă îndrăznim vreodată să le aplicăm o mustrare în public.

Nu se mai predau în clasele primare poveștile lui Ispirescu și Creangă, acum importăm tot felul de povești scrise într-o seară de beție de nu știu ce pseudo scriitori străini, care nu aduc niciun folos intelectului propriilor copii.

Începeți să recitiți poveștile de altădată, acelea cu care am crescut și în care binele era mereu Alb și răul întotdeauna Negru. Atunci când o Ea se îndrăgostea doar de un El și din dragostea lor se nășteau copiii. Dacă nu o facem noi astăzi, ca părinți, mâine le vor spăla creierul toți cei care modifică din temelii din ce în ce mai pe față, ceea este a fost, este și va rămâne întotdeauna Normalul.

Previous Post

Să dați Icoana Maicii Domnului jos!

Next Post

Ultimele dorințe și testamentul Cuviosului Gavriil Georgianul

Related Posts
Total
0
Share