Anastasia, adică Înviere

Preot Ioan Istrati

Îmi scrie o doamnă credincioasă. Fata duhovnicului ei a născut o fetiță la 7 luni, o mogâldeață mică de tot, cu insuficiențe multiple.

Puiul mic de tot nu poate respira singură așa că e intubată imediat. Are o saturație de 30%. Medicii anunță moartea inevitabilă. Mama o botează imediat: Anastasia, adică Înviere.

O mulțime de oameni, mii de credincioși pe Facebook se pun în genunchi la rugăciune pentru minunea mică. Cel puțin zece oameni îmi scriu să mă rog și eu. O punem la pomelnic. Starea ei e critică, cu pronosticul foarte rezervat.

Imediat ce valul de rugăciune se ridică întocmai unui tsunami pe facebook, copilul primește putere de sus. În câteva ore de rugăciune, saturația de oxigen crește de la 30% până la 90%. Prunca luptă gigantic cu moartea și miile de Îngeri păzitori ai oamenilor plâng la rugăciune pentru ea.

Doctorii sunt șocați. N-au mai văzut așa ceva niciodată. Copilul e detubat, mănâncă pofticios, nu doar prin fire.

Acum două zile, femeia îmi scrie mulțumindu-mi. Pruncuța a fost externată împreună cu mama ei, după două luni de incubator.

Rugăciunea e un foc care izvorăște din inimă, ajunge la cerurile iubirii lui Dumnezeu și se întoarce să ardă întunericul și păcatele spre slava lui Dumnezeu.

Mulțumim, Dumnezeule iubit și scump!!!

Previous Post

„Familia digitală” – comunicare vs comuniune?

Next Post

Acatistul Sfintei Mare Mucenițe Ecaterina

Related Posts
Total
0
Share