Apel către cei 92% care au votat DA pe 6-7 octombrie: Nu vă lăsați furat votul pentru a treia oară, prin legalizarea parteneriatului civil fără referendum!

Vestea că imediat după nevalidarea Referendumului pentru Familie, Guvernul a și introdus o lege a parteneriatului civil pentru persoanele LGBTQ a stârnit o reacție promptă din partea comunității creștine.
Astfel, pe rețelele sociale a început să circule o petiție adresată participanților la Referendum, prin care aceștia sunt îndemnați să scrie Guvernului, celor două camere ale Parlamentului, dar și parlamentarilor însăși, prin care aceștia sunt informați că respectivii nu sunt de-acord ca o lege pentru parteneriatul civil să fie adoptată fără o consultare cu societatea civilă creștină.

Reamintim că liderul PNL, Ludovic Orban, a cerut susținătorilor parteneriatului civil să organizeze și ei un referendum, pentru a vedea opinia populară pe acest subiect.
Iată textul și modelul de sesizare pe care îl poate completa orice cetățean:
Mă adresez Dumneavoastră, celor 3.531.732 de români care au votat DA la Referendum.
Deși vocea Dumneavoastră reprezintă 92% din totalul voturilor, mesajul v-a fost furat de două ori până acum.
Activiștii mișcării homosexuale au reușit boicotarea Referendumului și astfel v-au furat pentru prima dată votul: rezultatul Referendumului, votul Dumneavoastră de 92% a fost invalidat.
Activiștii mișcării homosexuale v-au furat pentru a doua oară votul când nu au vorbit despre Dumneavoastră, majoritatea care a votat DA, ci au vorbit doar despre cei care nu au votat. Cei care nu au fost la vot au fost decretați câștigătorii Referendumului la care Dumneavoastră ați votat 92% DA!
Acum, activiștii mișcării homosexuale vor să vă fure pentru a treia oară votul, legiferând un parteneriat civil în cea mai radicală formă, ce copiază căsătoria, dar sub alt nume, echivalând cu dublarea (și sabotarea) ei în cazul cuplurilor obișnuite și cu adoptarea deghizată a căsătoriei între persoane de același sex, fără dezbatere publică și ascultarea tuturor părților!
Nu vă lăsați furați a treia oară!
Dacă vreți ca votul să nu vă fie batjocorit și furat pentru a treia oară, scrieți oficialilor statului și reprezentanților Dumneavoastră în Parlament că nu ați votat în proporție de 92% DA pentru căsătoria între un bărbat și o femeie pentru ca imediat după Referendum să se facă legiferarea „căsătoriei” între persoane de același sex sub nume de parteneriat!
Parteneriatul civil imită căsătoria!
Chiar și adopția de copii va ajunge curând să fie permisă!
Toate țările europene care au legiferat parteneriatul civil au legiferat în același timp sau mai târziu adopția: Austria (parteneriat 2009, adopție 2016), Belgia (1998, 2006), Danemarca (1989, 2010), Finlanda (2002, 2017), Franța (1999, 2013), Germania (2001, 2017), Islanda (1996, 2006), Irlanda (2010, 2016), Luxemburg (2004, 2015), Malta (2014, 2014), Marea Britanie (2004, 2002), Olanda (1998, 2001), Norvegia (1993, 2009), Portugalia (2001, 2016), Spania (2000, 2005), Suedia (1998, 2003)
Dacă vreți că votul Dumneavoastră să nu fie furat, scrieți-le acum celor care îl pot fura, sau îl pot respecta.
MODEL DE SCRISOARE
„Subsemnatul/-a, _____ ,
NU sunt de acord cu legiferarea parteneriatului civil pentru cuplurile de sex opus, pentru că dublează instituția căsătoriei.
NU sunt de acord cu legiferarea parteneriatului civil pentru persoane de același sex în forma care copiază căsătoria sub alt nume.
NU sunt de acord cu inițierea acestui proiect de lege fără consultarea prealabilă a cultelor și societății civile pro-familie.”
Ceva mai jos găsiți adresele de email (oferite pentru contact pe paginile oficiale ale instituțiilor) ale celor care este firesc să Vă asculte măcar acum vocea.
ADRESE PENTRU SCRISORI ÎN FORMAT FIZIC
Dacă puteți, trimiteți protestul și în format fizic, pe fax sau la adresele poștale ale Camerei Deputaților, Senatului și Ministerului Afacerilor Europene. Iată-le:
Camera Deputaților
Palatul Parlamentului, Strada Izvor, nr. 2-4, sector 5, Bucuresti
Senat
Birou Relații Publice
Calea 13 Septembrie nr. 1-3, sector 5, Bucuresti
Fax: 021 315 89 42;
Ministerul Afacerilor Europene
Cabinet – Ministrul delegat pentru Afaceri Europene
Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, București, cod 01182
Fax: +40.21.319.2177
ADRESE PENTRU SCRISORI ÎN FORMAT ELECTRONIC
În continuare, adresele de email la care puteți scrie mesaje electronice:
Guvern, Consiliul Legislativ, Consiliul Social și Economic, Președinții Senatului și Camerei Deputaților
și președinții Comisiilor de resort din Senat și Camera Deputaților:
Deputați și senatori
Alba
Arad
Argeș
Bacău
Bihor
Bistrița Năsăud
Botoșani
Brașov
Brăila
Buzău
Caraș Severin
Călărași
Cluj
Constanța
Covasna
Dâmbovița:
Dolj
Galați
Giurgiu
Gorj
Harghita
Hunedoara
Ialomița
Iași
Ilfov
Maramureș
Mehedinți
Mureș
Neamț
Olt
Prahova
Satu Mare
Sălaj
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timiș
Tulcea
Vaslui
Vâlcea
Vrancea
București
Diaspora
Previous Post

Cam așa sunt tratați cei care se opun mișcării LGBT

Next Post

De departe, popi. De aproape, preoţi

Related Posts
Total
0
Share