Apel la conștiință și minte sănătoasă

ÎN ATENȚIA CELOR CARE CONDUC ACEASTĂ ȚARĂ ORTODOXĂ, PREȘEDINTE, GUVERN ȘI MINIȘTRI

Spune Domnul Iisus Hristos: „Fără de mine nu puteți face nimic, cine nu este cu Mine, este împotriva Mea.” (Sfânta Evanghelie)

Decalogul, începe cu porunca iubirii: „Să-l iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.”

Să nu furi!

Să nu ucizi!

Să nu mărturisești strâmb! (Sfânta Scriptură)

Iar Sfântul Ioan Damaschin spune: „BINELE care nu se face bine, nu este BINE.”

De data aceasta lucrurile se complică sub ochii noștri, de la o zi la alta, iar noi stăm cu mâinile în sân, așteptând pieirea țării și a nației române.

Se mișcă întreaga planetă și fierbe ca un cazan în clocot, gata să dea pe afară, oare am orbit și nu mai vedem, nu simțim primejdia, nu vedem „diavolul care urlă ca un leu și caută pe cine să înghită”? (Epistole)

Domnilor guvernanți, chiar nu ați sesizat că legile firii și legile morții guvernează după bunul plac a lui Dumnezeu și nu după voile omenirii și ale științei?

Domnule Arafat, care dețineți 20 de funcții de conducere politice și medicale în Statul român, nu sesizați ca de 2 ani vă dați șah-mat cu pandemia?

Chiar de nu ați avea nicio religie, făcând abstracție de crezul dumneavoastră personal, diferit de al românilor, chiar nu mai aveți pic de conștiință, vreți să ne distrugeți România și românii bucată cu bucată, lăsându-ne să pierim săraci și muritori de foame?

Chiar nu mai aveți nici cea mai mică normă de bun simț și omenie, să înțelegeți că omul mai trăiește și din muncă și cu mâncare, nu numai cu mască pe bot și închis în casă?

Nu v-a spus nimeni că „certificatul verde” nu ține de foame, de nevoi și de sănătate, chiar ne luați de boi și vite și ne înțepați ca pe bovine în fermele de producție, nu mai avem voie să gândim sau să discernem?

Cum explicați științific, ca mare specialist în toate, tratarea cu forța a celor sănătoși și lăsarea să moară, pe motiv de pandemie, a celor cu boli cronice?

Nu v-ați trezit conștiința de geamătul celor suferinzi și abandonați în nepăsare, de instituțiile medicale, orbite după goana de bani, pe baza mizeriei politice a pandemiei Covid 19?

Am înțeles că se gestionează sume de bani astronomice în stoparea pandemiei, chiar nu este momentul să ne oprim din mizeria aceasta declanșată cu pandemie în România?

CHIAR NU V-A ȘOPTIT NIMENI CĂ AȚI AJUNS PRIN LEGILE DRACONICE DE APĂRARE CONTRA INFECTĂRII, CHIAR MAI PERICULOS DECÂT VIRUSUL COVID – SARCOV 19?

Pentru ce ne trebuie armată de 90 de mii de oameni specialiști, al cărei șef doriți să fiți, cu drepturi depline și infailibile, chiar într-o țară creștină ale căror valori morale, spirituale, etice și de credință au fost terfelite după bunul plac al politicului, transformându-ne actul medical într-o isterie generală fără precedent, iar medicii din oameni ai binelui, devenind niște oameni hăituiți și manipulați de frică și teroare, dușmanii sănătății, de ce este nevoie de acest hedonism despotic și medical în România?

Domnule Arafat, în primele trei valuri, medicii și cadrele medicale auxiliare au făcut față eroic, cu prețul sănătății lor, unii chiar infectându-se sau murind, iar acum în valul patru eroii spitalelor sunt dați afară ca dușmani ai poporului, cum este posibil?

Când sunteți cinstit și cu față umană față de colegii dumneavoastră din sistem și când vă bateți joc de sistemul medical românesc?

Cum poate fi socotită această mizerabilă decizie, pentru acești oameni care au învățat ani de zile, au dat examene, pentru aceste posturi în spitale și vii și îi schimbi dumneata prin demisie ca pe țărani la CAP. Unde vă treziți domnul Arafat, ați auzit de respect, de demnitate, de onoare, de cinste și profesionalism?

Oare nu ați devenit un „zeu„ al medicinei românești, cu prea multe puteri și îndrăzneală nemăsurată, într-o țară cuminte și blândă care v-a primit să lucrați, iar acum ne tratați medicii ca pe niște gunoi? Este posibil? De unde v-ați luat aceste arogante puteri infailibile, mai tari ca ale Papei de la Roma?

Medicii din spitale au muncit pentru meseria și posturile lor, sau au fost promovați pe bază de vaccin?

Chiar nu ați înțeles că voi, politicul general și cel medical, sunteți principala sursă a răului în această țară, fără un conducător serios, lipsit de conștiință, fără pic de românism în el, fără pic de milă față de supușii pe care îi conduce?

Domnilor guvernanți!

Partidele politice sunt hoarde de lupi flămânzi care se bat între ele pe căpătuială, nu ai ce aștepta de la ele, absolut nimic bun, dar ura și dușmănia, pe care ați dezlănțuit-o asupra acestui popor, nu se justifică în mod rațional și logic. Dacă vreți cu bună știință să vă omorâți supușii, peste ce veți mai stăpâni?

Ați împărțit țara în vaccinați și nevaccinați, i-ați pus să se bată între ei, să-i puteți dezbina și stăpâni mai bine, dar le-ați spus că povestea cu pandemia este de fapt o mare afacere bănoasă la nivel mondial, dirijată cu ajutorul OMS, iar cine a avut de murit a murit și vaccinat și nevaccinat?

De ce nu spuneți lumii că cine are de trăit, trăiește și vaccinat și nevaccinat, nu toate trupurile sunt la fel?

Acum 11 ani, în luna februarie, când nu era vorba de „pandemie și conspirații”, la televiziunea publică o duduie ne explica „că miliardarul și filantropul Bill Gates a găsit soluția scăderii populației prin vaccinare și castrare temporară”, video care există și astăzi. De aceea țara clocotește și freamătă. Unde vă este conștiința domnilor politicieni din lumea întreagă?

Oare dreptul la viață și la sănătate ni-l dau politicienii sau ni-l dă Dumnezeu?

Spune Sfânta Evanghelie: „Cel năimit lasă oile și fuge, nu-l doare inima de oi, iar lupul vine și sfâșie turma, dar păstorul bun își pune viața pentru oile sale.”

Oare clerul nu trebuie să vină în apărarea poporului?

Nu este de datoria Sinodului, a preoților să trecem peste zvonuri, conspirații, manipulări și dezinformare și să ne adresăm întregii națiuni, cler și popor, acestor guvernanți fără conștiință, trăgându-i de mânecă și întrebându-i:

FRAȚILOR SUNTEȚI ROMÂNI CA ȘI NOI, CE VREȚI SĂ FACEȚI DIN ȚARA ASTA ȘI DIN POPORUL ASTA OBOSIT, FLĂMÂND, HĂITUIT ȘI UMILIT DE 30 DE ANI ÎNCOACE?

Am rămas fără demnitate, fără țară, fară valori, fără economie, fără resurse, iar de 30 ani ne batem între noi pe culorile politice, care să plece de la furat și distrus țara și care să vină la furat și distrus țara mai departe. Este normal așa?

CORUPȚIA SUNTEM NOI, CARE VOTĂM CU OCHII ÎNCHIȘI PIEIREA ȚĂRII!

Bătrânii și pensionarii s-au resemnat în boală și sărăcie, în mizerie și lipsuri, își așteaptă sfârșitul tăcuți și speriați de frica Covidului, sau a bolilor netratabile, fiindu-le restricționat accesul la spitale, din cauza așa zisei programate pandemii.

Economia s-a năruit ca un joc de lego, după știința și mintea diabolică a celor ce au premeditat această criză mondială, cu bună știință cu pixul din birou, cum spunea și marele Eminescu:

„Împart lumea la tarabă, pe un veac
Când la ziua cea de mâine abia cuget ‘un sărac…!” (Scrisoarea I)

Tineretul, lipsit de experiența răului, de groaza războiului, a necazurilor, a lipsurilor, se pierde în distracții simple și mărunte, măcinat de ale tinereții valuri. Însă până când?

Școlarii, dascălii, școala se diluează sub ochii noștri terorizați de frica măștii, virusului, vaccinării și de incompetența politizării învățământului după bunul plac al guvernelor care se succed mereu la putere. Oare unde vom ajunge?

MEDICINA A PIERDUT DE MULT RĂZBOIUL CU ȘTIINȚA, așijderea partidelor incompetente pline de specialiști care au ruinat țara și țările lumii și politicienii medici au ieșit pe toate ecranele să ne explice ce înseamnă vaccinarea cu „moare de varză”, făcută de amatorii afaceriști ai lumii, spre binele lumii, care nu înțelege că i se vrea binele la nivel mondial, ce fel de vaccin salvator să fie acela, care îl repeți de câteva ori pe an.

Domnilor guvernanți, unde sunt manualele de știință medicală de dinainte de 2019, unde sunt cercetătorii, medicii de renume mondial, greii din științele medicale academice de nivelul Institutului Cantacuzino-București sau Pasteour- Franța, care au tratat Europa epidemiologic aproape un secol?

Cum a reușit domn’ ARAFAT al României să gestioneze această pandemie și acest virus exact ca pe un stup de albine? Să plece virusul și să apară, să muște și să stea cuminte când vrea domnul Arafat.

La spectacolul din Cluj unde au fost mii de oameni, unde era virusul, nu mai era mortal, nu mai infecta, nu mai era ucigaș?

Dar, la Congresul de la București unde au fost mii de oameni, unde a fost virusul, sau virusul atacă numai anumite culori politice?

La litoral, o vară întreagă, unde a fost virusul de ce nu a infectat, atacat, mușcat, ucis oameni? Iar exemplele ar putea continua.

Cred și mărturisesc că este momentul să oprim această mascaradă falsă a vaccinării forțate și bau-bau-ul cu virusul Covid, intrând în matca medicală a științei medicale de odinioară, iar fiecare să aibă personal grijă de sănătatea sa, pe propria răspundere.

Nu există și nu a existat bine cu forța, act medical impus forțat. Lăsați copii în pace. Lăsați școala în pace. Lăsați românii în pace. Lăsați medicii în pace, să-și facă treaba cum au învățat în școlile de medicină. Un politician nu-și poate da cu părerea în ale medicinei, nu a studiat în domeniu.

Iar despre valul de infecție care a venit brusc și a umplut spitalele, chiar dacă noi, cei mulți și simpli, nu știm cum și de unde este cheia dirijării lui, Dumnezeu știe sigur motivul și metoda dolozivă folosită, așa că ne vom lăsa în mâna lui Dumnezeu, care veghează întreg pământul.

De aceea, domnilor guvernanți, lăsați țara să respire, să muncească, să existe, să meargă mai departe, nu forțați nota, nu ne îngrădiți dreptul la VIAȚĂ, LIBERTATE și SĂNĂTATE, care sunt daruri doar de la Dumnezeu și nu de la oameni.

Domnule Arafat, vă rugăm în mod insistent să vă amintiți că România este țara românilor, dată lor de Dumnezeu și nu moșia dumneavoastră personală, să faceți după bunul plac orice doriți în ea, tot felul de restricții și experimente. De multă vreme ați depășit măsura, când vă opriți?!

Vă repet cu respect și reverență, „NU SUNTEM COBAII DUMNEAVOASTRĂ, NICI A LUI BILL GATES, NICI A LUI FAUCCI, NICI A “OMS”, suntem cetățenii unei Românii libere și creștine.

Dragi români și creștini, apărați-vă țara, dreptul la viață, la libertate, la muncă, la existență și la sănătate.

Lăsați dezinformarea, manipularea, dezbinările și ura român contra român, toți suntem în pericol dacă stăm cu mâinile în sân așteptând peirea noastră și a României, noi singuri suntem și vom fi vinovați de tot ce va veni peste noi.

Uitarea, lenea, nepăsarea, trândăvia stau la baza morții sufletului și a omului, când L-a pierdut și uitat pe Dumnezeu.

DUMNEZEU SĂ NE LUMINEZE!

Părintele Calistrat

28.09.2021.

Previous Post

Cuvânt al părintelui Sofian Costea despre libertate și obligativitate

Next Post

Evanghelia zilei (Marcu 6, 7-13)

Related Posts
Total
0
Share