Astrologia – medium – cărți – cafea: o mare ÎNȘELĂCIUNE

            Atunci când o acțiune este structurată corect și este bine organizată, poate izbuti și poate avea foarte bune câștiguri, convingând lumea despre calitatea, stabilitatea și fiabilitatea ei.

            Astrologia – medium – cărți – cafea. O mare ÎNȘELĂCIUNE s-a structurat foarte bine în ultimii ani și a câștigat multă lume care are nevoie de mângâiere.

            Toți acești „profesioniști”, pe care toți i-am cunoscut, acumulează bogății în detrimentul sufletelor nevinovate. Singurul lucru pe care-l fac este să comunice cu diavolul, căruia s-au afierosit, și să distrugă viețile oamenilor.

         Nu putem trece de Dumnezeu și să ghicim viitorul. Numai El, Unul și singurul Dumnezeu în Treime știe ce se va întâmpla. Chiar dacă diavolul ar avea un oarecare plan cu vreun om, Dumnezeu va interveni și îl va schimba la momentul potrivit spre binele lui. Numai pe voia lui Dumnezeu ne putem rezema și baza. Să-I arătăm o profundă încredere și credință și să călătorim împreună cu El. Oricare altul ne va arunca în prăpastie.

            Nici un escroc nu ne va putea ajuta în aceasta, ci numai ne va distruge. Numai cu ajutorul unui duhovnic în viața noastră vom putea izbuti să călătorim corect și să-L rugăm pe Dumnezeu să ne lumineze. O pildă tipică de pocăință și de întoarcere de la această lume întunecată este Sfântul Ciprian, care din vrăjitor a ajuns Sfânt, trăind înșelăciunea diavolului și simțind adevărata dragoste și putere ale lui Hristos.

Previous Post

Așa vei spune și tu: „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă!”

Next Post

Viața Maicii Domnului – de la Cincizecime până la Adormirea ei

Related Posts

Primatul papal

După terminarea perioadei persecuţiilor, s-au consolidat cele cinci patriarhii istorice primare – Roma, Constantinopolul, Alexandria, Antiohia şi Ierusalimul,…
Read More
Total
0
Share