Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătățit ca urmare a trecerii cu Moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, edilul Sucevei, Ion Lungu, a participat la ședința anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Cu această ocazie, primarul a spus că are statistici și mărturii ale oamenilor „care s-au vindecat ca urmare a trecerii cu Moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor”.

Tot el a spus că, în urma procesiunilor cu Moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, numărul îmbolnăvirilor a scăzut considerabil.

„Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătățit ca urmare a trecerii cu Moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere. Nu știm cum vor evolua lucrurile, dar în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră, să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraș și prin județ”, a spus Ion Lungu.

De când a apărut coronavirus în județul Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a organizat procesiuni cu Moaștele Sfântului Ioan cel Nou de mai multe ori pe străzile municipiului Suceava.

Sursa: http://www.ziardesuceava.ro

Previous Post

Viețile Sfinților – ianuarie, ziua 27

Next Post

Dragu’ bunii

Related Posts
Total
0
Share