Avem un cuvânt de spus

Preot Ioan Istrati

Cine e creștin adevărat, să boicoteze firmele care promovează mizeria și aberația.

Deja în US, firmele mari au lăsat-o mai moale anul acesta cu curcubăiala, când au văzut că boicotul, a se citi scârba oamenilor, i-a costat zeci de milioane de dolari. 

Asta îmi amintește de anii 2000. Eram la o bursă de doctorat în Anglia. Aflat împreună cu niște prieteni, am comandat un Pepsi și o ciocolată Nestlé. Prietenii mei au dat din cap dezaprobator. I-am întrebat: care e problema?

Au zis: noi boicotăm produsele gigantului Nestlé. Sunt niște criminali. Anul trecut au avut o campanie demonică la lapte praf în 20 de țări din Africa. 

Dădeau lapte praf pe gratis la femeile care nășteau, timp de 3 luni. Toate sărmanele se bucurau prostește că primesc lapte praf pe gratis pentru bebeluși. După trei luni, sânul lor seca. Apoi laptele era de 5 ori mai scump. Mamele își vedeau pruncii murind. 

Au murit aproape un milion de bebeluși de foame într-un an de campanie. 

Vestul a aflat și s-a stârnit un boicot uriaș. În 2 luni compania a pierdut un miliard de dolari. Așa că au renunțat la campania ucigașă. 

Așa și noi. Dacă vom boicota produsele imorale, scabroase, toxice, globaliste, îi vom lovi acolo unde-i doare mai tare. La portofel. 

Există activism social al moralității. De asta ne-a dat Dumnezeu discernământ.

Previous Post

Sfântul Teodot al Ancirei: Cum a reușit un cârciumar să fie… înscris în calendar?

Next Post

Arhimandritul Mina Dobzeu: 6 ani de la trecerea în veșnicie

Related Posts
Total
0
Share