Certificat de Tămăduire (C.T.)

Preot Ioan Istrati

O familie din Sibiu. Femeia îmi scrie cu mare durere. Soțul ei are carcinom la vezică și prostată, cu pericol mare de metastaze. Medicii sunt foarte rezervați.

O încurajez. Îi spun că va fi bine. Vom lupta pe două fronturi. Pe de o parte, să meargă la operație imediat, căci mâna doctorului care taie cancerul e în mâna lui Dumnezeu.

Pe celălalt front, le dau Canon de rugăciune neîntreruptă: Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul Sfântului Nectarie izbăvitor de cancer. Îi pomenesc și eu la toate slujbele.

Oamenii se adună, strâng rândurile. Se roagă toți. Operația decurge bine. Cancerul era stors de vlagă, neinvaziv, bătrân (a zis doctorul). După operație, merg la oncolog ptr programare radio și chimioterapie. Doctorul oncolog se uită pe CT, pe RMN și zice: ce chimio? Nu mai e nimic rău aici.

Oamenii îmi scriu plângând. Îmi trimit CT-urile, RMN-urile care atestă vindecarea. Mă uit ca berbecu-n farmacie. Ptr mine CT-ul e o scrisoare de la Sfântul Nectarie și înseamnă Certificat de Tămăduire.

E devastatoare Lumina care izvorăște din Hristos cel înviat, pătrunde în oameni prin rugăciune, și zdrobește toate relele și tot întunericul lumii, și ne face să mulțumim cu lacrimi Celui ce a murit pentru noi.

Previous Post

Stareța Macaria și aflarea Sfintelor Moaște ale Sfântului Efrem cel Nou (video)

Next Post

„Cum mi-ai dat telefon, iată că am sosit!”

Related Posts
Total
0
Share