Chirurgul de lumină 

Preot Ioan Istrati

O mămică din București, muzician, îmi scrie în august anu trecut. Fetița ei bebeluș de trei luni, născută după multe rugăciuni, are probleme grave. Are un chist în creier, o malformație a coarnelor ventriculare cerebrale, face niște crize paroxistice foarte grave. Medicul le zice că e suspectă de epilepsie. 

Părinții sunt devastați. Lumina ochilor lor, pentru care s-au rugat atât de mult, este în primejdie de moarte. Doctorii dau triști din cap. 

Oamenii nu cad în deznădejde. Caută, se roagă, strigă, urlă către Dumnezeu, merg la mănăstiri, dau pomelnice la preoți să se roage îndelung. O femeie credincioasă le spune despre Sfântul Ioan Rusul și despre ajutorul lui minunat. 

Îmi scriu. Le dau Canon de rugăciune Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul Sfântului Ioan Rusul în fiecare seară. Mă rog pentru păpușică. 

Vin la noi la Biserică. Le citesc rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan. Păpușica e foarte mică și vulnerabilă. 

După aia n-am mai auzit nimic de ei. Eu am sute de mesaje pe zi, așa că tot pomeneam fetița Sofia, dar nu mai știam dacă e bine. 

Azi, după 9 luni, mama fetiței îmi scrie plângând. Copilașul e perfect, nu mai face nicio criză. Doctorii au căutat chistul, dar nu mai există. Malformația nu mai există. Păpușa vorbește, e atentă, zâmbește, e “sănătoasă și perfectă”. 

Vă spun ce s-a întâmplat. Medicul chirurg neurolog de lumină Ioan Rusul a intrat în creierul copilașului, a scos afară tot ce era rău și a picurat în el Mirul inimii lui. 

Mulțumim, Sfinte Chirurg Ioan.

Previous Post

„Chezașa celor păcătoși”: istorisirea Icoanei nebăgată în seamă de nimeni, care a devenit făcătoare de minuni

Next Post

Căderea Constantinopolului, tragedia lumii creștine

Related Posts
Total
0
Share