CLUBUL COLECTIV DIN CAPITALA: RITUAL SATANIC IN SAPTAMANA PATIMILOR!

LA CLUBUL COLECTIV DIN CAPITALA S-A FACUT BAIE IN SANGE DE ANIMAL SI S-AU ARS CRUCI INTOARSE!

30 octombrie 2015, ziua neagra in istoria poporului roman. Suflete stinse, vieti distruse. Astazi numarul celor decedati la Clubul Colectiv din Capitala a ajuns la 32. Multi s-au grabit sa-i judece si sa-i numeasca cu dispret “satanisti”, doar pentru ca ascultau muzica rock. Altii au ajuns la concluzia ca moartea lor nu a fost un simplu si tragic accident, ci a venit ca o pedeapsa divina pentru credintele lor. Si totusi, nu in noaptea de 30 octombrie s-au desfasurat la Clubul Colectiv din Capitala ritualuri satanice. In Saptamana Patimilor!

Ceea ce s-a intamplat in Clubul Colectiv in urma cu cateva luni depaseste cu mult sfera artei. 7 aprilie 2015, o zi din ceea ce romanii numesc Saptamana Patimilor, are loc la Clubul Colectiv concertul trupei suedeze de Black Metal, Watain. Se canta cu cruci intoarse in care s-au infipt capete de tap, iar oamenii din public sunt stropiti cu sange de animal. Sange real de animal, nu o substanta artificiala! Cu toate acestea, Clubul Colectiv nu a ars atunci, desi s-au aprins pe scena focuri reale. Atunci nu a murit nici macar un om, nu a fost ranit si nici nu a suferit… Atunci nimeni nu a mai blamat pe nimeni, nu a mai hulit si nici nu a mai jignit credinte sau gusturi muzicale.

Membrii trupei Watain s-au autoproclamat satanisti tezeisti. Toate versurile sunt scrise de solistul Erik Danielsson, care spune ca temele abordate se bazeaza pe religia satanista, iar ei nu trebuie considerati niste simpli adoratori ai Diavolului. Danielsson crede ca toti membrii trupei trebuie sa impartaseasca aceeasi credinta pentru a realiza ceva atat de personal precum muzica. Trupa Watain este o sustinatoare a Ordinului Misantropic Luciferian, un cult infiintat de Jon Nodtveidt, asociat cu abuzurile si uciderea de animale. Trupa Watain a devenit celebra dupa ce site-ul tabloid TMZ a publicat imagini cu solistul aruncand cu sange catre spectatori. De altfel, el a recunoscut intr-un interviu ca obisnuieste sa sacrifice animale in timpul concertelor.

Acelasi moment de ritual pagan a avut loc si in Clubul Colectiv, in timpul concertului sustinut in Saptamana Patimilor. In timpul piesei “Devil’s Blood”.

Nu vom sti niciodata daca exista vreo legatura intre ritualurile satanice desfasurate la Clubul Colectiv in Saptamana Patimilor si tragedia din noaptea de Halloween. Stim insa ca multi dintre cei prezenti la concertul Watain s-au aflat in aceeasi sala la concertul trupei Goodbye to Gravity. Si ca unii dintre ei au murit in incendiu.

Redactor: Tudor Andrei

Sursa: Ziaruldearges.ro

Previous Post

Textul complet al părintelui Filotheu Bălan, referitor la cauzele și esenta celor petrecute la clubul Colectiv 

Next Post

Atâta îl chemi pe dracu, până vine!

Related Posts
Total
42
Share
Post