„Cum mi-ai dat telefon, iată că am sosit!”

„Cinstită maică stareță, să avem parte de rugăciunile voastre” – își începe scrisoarea Eleni Xenou din orașul Volos, cerând iertare pentru neglijența de a nu fi trimis mai devreme scrisoarea sa în legătură cu minunea pe care o făcuse Sfântul Efrem, vindecându-i copilul de scolioză. Pe când acesta era la gimnaziu i-a apărut în spate o durere mare. Ducându-l la ortoped și făcându-i investigații a aflat de la doctor de boala copilului. Același lucru l-a auzit și din partea doctorilor de la Atena, unde se dusese pentru un nou consult. Copilul suferea. „Ca mamă, am început să mă rog Maicii Domnului și Sfântului Efrem.”

Încă din prima zi de când a început să se roage, acesta i-a apărut în vis sub chipul duhovnicului ei, pe care îl chema Efrem. I-a spus de trei ori: „Cum mi-ai dat telefon, iată că am sosit!”. Femeia a întrebat cum de a venit „gheronda” în casa ei și a auzit aceleași cuvinte: „Cum mi-ai dat telefon, iată că am sosit!”. S-a gândit atunci că „telefonul” fusese, de fapt, propria-i rugăciune către Sfânt.

L-a dus mai apoi pe copil la Sfântul Efrem. Când i-a făcut din nou investigații – tânărul fiind acum la liceu – acestea au ieșit foarte bune, arătând o șiră a spinării dreaptă ca o lumânare! Copilul se vindecase, spre slava lui Dumnezeu, a Maicii Sale și pomenirea veșnică a Sfântului făcător de minuni Efrem.

Extras din Noi minuni ale Sfântului Efrem  Minuni cu copii născuți și nenăscuțiEditura Egumenița, via http://doxologia.ro.

Previous Post

Certificat de Tămăduire (C.T.)

Next Post

Mărturia Episcopului Macarie: “Cu Icoana Sfântului Efrem cel Nou în autobuz la Oslo”

Related Posts
Total
5
Share