Cuviosul Paisie Aghioritul (1924-1994) despre incendiile din Grecia

În iulie 1992, pe atunci Yannis Kazakos, profesor de engleză în Patras, nou venit din Toronto, Canada, l-am întâlnit pe Cuviosul Paisie în Panaguda, pe Muntele Athos. M-a impresionat faptul că mult timp ne-a vorbit despre focuri, focuri și incendii provocate în Grecia.

M-am întrebat în sinea mea: Oare de ce se concentrează atât de mult pe acest subiect? Pe atunci nu aveam acest fenomen tragic, atât de intens. Nu a menționat absolut nimic despre schimbările climatice! Spunea: “Nu va mai rămâne pădure peste pădure în țara noastră! Nu vor lăsa verde peste verde! Incendiile vor fi puse din și din interior și din exterior!

Și pentru interesele “unora” de aici, din Grecia, dar și de la necredincioși. Va fi de la necredincioșii din interiorul Greciei, și din “țara vecină” cu raze laser şi “mijloace tehnologice moderne”, dar și de la grecii din interiorul patriei noastre, ateii trădători!

Toate acestea vor sluji drumul către antihrist, pentru ca oamenii să nu se poată ascunde în păduri în vremuri de prigoană. Clorofila frunzelor te împiedică să vezi sub copaci cu tehnologia și laserele dacă oamenii se ascund! Așa că, vor arde totul pentru a avea vizibilitate peste tot pentru a controla universul!”

Am auzit aceste cuvinte în întregime de pe buzele Cuviosului Paisie de la Muntele Athos în iulie 1992. Ele nu sunt ale mele. Sunt cele pe care ni le-a spus Cuviosul și care sunt atât de relevante acum, astăzi!

Arhimandrit Ignatie Kazakos

Sursa: ortodoxinfo.ro.

Previous Post

Moaștele Sfintei Ana, bunica Mântuitorului

Next Post

PS Varlaam Ploieșteanul a sfințit racla cu Moaștele Sfântului Constantin Brâncoveanu donate Chiliei Buna Vestire de la Schitul Lacu

Related Posts
Total
0
Share