Daniel Buzdugan: ”Orice-ar fi și orice s-ar întâmpla, noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm față de Dumnezeu!”

Nici nu știu cum sa zic ca să nu greșesc, dar am vorbit cu mulți frați creștini catolici, protestanți și ortodocși care simt aceeași durere mare în suflet: NICIO VORBĂ din partea mai marilor noștri DESPRE DUMNEZEU, NICIO VORBĂ DESPRE BISERICI?!

Probabil ca presiunile economice sunt mai mari decât cele spirituale …

În schimb, orice-ar fi și orice s-ar întâmpla, noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm față de Dumnezeu!

Am fost făcuți de Dumnezeu și am fost făcuți pentru Dumnezeu și cine nu înțelege asta trăiește o viață fără niciun sens!

Deschideți, vă rugăm, și,, muzeele de icoane”, luați exemplul Greciei, care, prin gura premierului Kyriakos Mitsotakis, a anunțat poporul grec că, din data de 4 mai, bisericile vor fi deschise pentru închinare individuală, iar, din 17 mai, credincioșii vor putea participa la Sfânta Liturghie și la alte slujbe.

Domnule Președinte, Domnule Prim-ministru, în aceste zile grele pentru România ne rugăm și pentru domniile voastre, ca harul lui Dumnezeu să se revarse și prin cei care ne conduc!

În numele Tatălui și Fiului și al Sfântului Duh. Amin!

Aș ruga pe toți cei care vor citi postarea aceasta să nu facă sub nicio formă comentarii nedemne de un om cu frica lui Dumnezeu!

Amintiți-vă de Hristos, care, atunci când a fost vândut de Iuda, nu i-a spus vorbe urâte, ci i s-a adresat cu ,, Prietene”…

Decât sa judecăm, mai bine să tăcem!

Iar cel mai bine ar fi să ne și rugăm pentru șefii țării sau chiar ai locului de muncă al fiecăruia, că de restul se va ocupa Bunul Dumnezeu, Amin!

Cu dragoste pentru cei ce ne iubesc, dar mai ales pentru cei ce ne urăsc!

Și nu uitați, dragilor, că cel mai important lucru pentru a fi fericiți este a căuta Pacea mai mult decât dreptatea!

Ca într-o căsnicie: când ambii soți caută să își impună dreptatea iese război, dar, când unul cedează din procentul de egoism și mândrie, iese ARMONIE!

Hristos în mijlocul nostru!

Sursa: Facebook – Daniel Buzdugan.

Previous Post

Îngerul a strigat

Next Post

Cântarea Născătoarei

Related Posts
Total
0
Share