Diavolul și apa sfințită: O călugăriță catolică la “Vocea Italiei” (VIDEO)

O mare bataie de joc! Acum imi dau seama cu adevarat ca diavolul este catolic. Scriu aceste randuri si parca nu imi vine sa cred ca ce am vazut este adevarat. Doamne, iti multumesc ca m-am nascut ortodox!

Stirea despre acesta proasta intamplare a fost gasita pe site-ul botosani.ro si suna cam asa:

Sora Cristina, o calugarita in varsta de 25 de ani din sudul Italiei, a lasat fara cuvinte juriul unei emisiuni.
Aceasta a cantat pe scena show-ului de televiziune “Vocea Italiei” in timpul auditiilor “oarbe” din editia de miercuri seara, reusind sa intoarca toate cele patru scaune ale juratilor.
Carismatica calugarita a interpretat melodia Aliciei Keys, “No One”, prestatia sa starnind ropote de aplauze din partea publicului si laudele juriului. In momentul in care cei patru jurati s-au intors, socul a fost evident pe chipurile acestora, scrie The Local. Fara a se lasa intimidata, calugarita si-a continuat prestatia energica, fiind sustinuta in spatele scenei de alte trei colege de la manastire.
La finalul interpretarii, sora Cristina a afirmat ca “are un dar pe care doreste sa il impartaseasca lumii”. Raperul italian J-Ax, membru al juriului competitiei, a complimentat-o pe calugarita si i-a transmis ca “el si ea sunt ca Diavolul si apa sfintita”.
Si telespectatorii au fost incantati de talentul calugaritei, unii fiind de parere ca asemenea gesturi contribuie la apropierea Bisericii Catolice de oameni.
Intrebata despre parerea Vaticanului fata de performanta ei de la televiziunea nationala, calugarita a replicat ca spera acum sa primeasca un telefon din partea Papei Francisc.

Urmariti videoclipul mai jos:

 

Sursa: http://www.pelerinortodox.com/diavolul-si-apa-sfintita-o-calugarita-catolica-la-vocea-italiei-video/

Previous Post

Seducția zodiacului

Next Post

Un suflet binecuvântat, trecut prin multe încercări

Related Posts
Total
0
Share