”Dictatorul sangeros” sirian ASSAD a vizitat, de Craciun, o MANASTIRE ORTODOXA (Video). In schimb, SUA a mai inarmat niste ”REBELI MODERATI”, intr-un act considerat “OSTIL” de RUSIA

“Dictatorul” Assad intr-o actiune dictatoriala ia masa cu orfanii dintr-o manastire crestin ortodoxa din Siria.

Manastirea ortodoxa Sayednaya din Siria, inchinata Maicii Domnului, loc de pelerinaj atat pentru crestini cat si pentru musulmani, pentru mai bine de o mie de ani.

A fost vizitata, in prima zi de Craciun de catre presedintele sirian Bashar al-Assad si sotia lui. Cuplul prezidential a luat masa cu orfanii crescuti de calugarite.
Acum un an maicile de la manastire s-au confruntat cu bombardamentele “opozitiei moderate” siriene. Ba chiar cateva maici au fost rapite. ( Nicole Hagi )

Cine e dictatorul care isi oprima poporul ? Si cine sunt luptatorii pt libertatea Siriei ?

Anghel Buturuga: Cadou de Craciun. De la unchiu’ Sam

Administratia Obama a semnat, recent, un act privind cheltuielile militare care include relaxarea unor restrictii privind inarmarea asa-zisilor “rebeli moderati”. Este vorba mai ales de lansatoare de rachete. Oficialii rusi au reactionat dur, caracterizand actul drept unul “ostil” fata de Rusia, reprezentand o amenintare directa pentru fortele lor aeriene din Siria.

Rebel fighter clean a weapon in al-Rai town, northern Aleppo countryside, Syria December 25, 2016. REUTERS/Khalil Ashawi/ http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-russia-usa-idUSKBN14G0K0

Total
9
Shares
Previous Post

Mă așteaptă Cel Care mă iubește fără asemănare

Next Post

POVESTEA ALEXUȚEI, fetita de 13 ani implicata in numeroase acte de voluntariat umanitar

Related Posts