Eu merg la referendumul pentru familie și votez DA

Acum am să vă spun adevărata mea motivație. De-a lungul timpului, am tot sustinut prin filme, articole din ziare, aspecte legale etc. ideea referendumului. Pe toate acestea le-am tot arătat, prezentat și am combătut în fel și chip. În toate acestea cred și prin ele am prezentat realitatea așa cum este ea – astfel încât să fie cât mai obiectivă și cât mai puțin atacabilă. Acum prezint motivația mea subiectivă, convingerile mele la care am ajuns; este, deci, crezul meu. Să încep:
1. Sunt creștin practicant (mai mult, ar spune unii, sau mai puțin, ar spune altii). Din tot ce știu, homosexualitatea și lesbianismul și …. (multele altele pe care le-am descoperit abia acum, cu ocazia documentării pentru referendum – dintre care cea mai “tare” de pana acum: acceptarea zoofiliei “dacă animalul nu țipă de durere”, nici ca glumă nu mă ducea capul la așa ceva) sunt PĂCATE. Acum, cât de FARISEU aș fi spunând Crezul în biserică (“Cred într-unul Dumnezeu …”), împărtășindu-mă sau spunând Tatăl nostru (“… precum în cer așa și pe pământ …”), dar nu aș merge la vot sau aș vota NU la referendum?! Prin validarea referendumului și simpla mea opțiune (DA, la acesta) reușesc și reușim împreună să apropiem viața din România (prin neacceptarea păcatului, a căsătoriei între persoane de același sex) să o facem să fie mai asemănătoare cu cea din cer – a.î. frumusețea, ordinea, normalul , firescul, Adevărul din cer să fie și aici, aici în țara mea! Mai mult: cum pot eu să-mi declar crezul în Dumnezeu dar, in acelasi timp, tot eu să spun: OK, sunt de acord dar doar cu afirmațiile/legile Tale Tată Ceresc 1, 3, 5 și 8; cu 2, 6 și 7 nu sunt de acord iar cu 4 sunt doar Duminica?
2. Gândiți-vă doar la ce puțin ni se cere: doar să mergem la vot și să votăm DA! Gândiți-vă, ce am face dacă ni s-ar cere să ne dăm viața noastră și/sau a copiilor noștri (mai ales a lor) pentru mărturisirea credinței noastre (exemplul clasic aici este Brâncoveanu și copiii lui, dar putem să găsim multe altele, ca de ex., cele din temnițele comunismului). Dar nu, noua ni se cere un lucru infinit mai mic: să mergem la vot și să votăm! “Iubirea fără faptă bună, nimica este” și “credinţa fără de fapte este moartă” (Sf. Scriptură). Fapta bună este tocmai acest minim efort, în acest caz, de a merge la vot pentru a ne manifesta Iubirea (da, dar nu orice tip te iubire, ci UNICA IUBIRE spre care trebuie să tindem: CEA HRISTICĂ) și credința!
3. Permițând legiferarea sub o formă sau alta a PĂCATULUI prin legile unui stat, acel PĂCAT va fi pe ACEL POPOR și stat. Cauza oricărei suferințe (afecțiuni, boli etc.) este păcatul – nu o spun eu, o spune El – prin căderea acestui păcat, legiferat sub o formă sau alta (prin acceptarea Căsătoriei între astfel de persoane), pe acest popor … să nu vă plângeți de ce va urma ! Acest păcat (potențial la ora actuală) va determina accentuarea suferințelor actuale – nu vă plac guvernații actuali, stați să vedeți ce va veni! Prin trecerea referendumului nu am garantia că ne va fi mai bine (cu toate că, din tot ce știu și simt, așa ar trebui să fie). Respingerea referendumului, insa, SIGUR ne va face sa ne fie mai rău nouă, ca popor. O aducere aminte: “Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga și va căuta fața Mea, și SE VA ABATE DE LA CĂILE LUI RELE – ÎI VOI IERTA PĂCATUL ȘI-I VOI TĂMĂDUI ȚARA”. Este singurul lucru de care avem nevoie, ca popor, ca această țară să ne fie tămăduită! … și nu vă faceți vise de prea mărire, noi NU putem să facem aceasta!
4. În viața fiecăruia dintre noi, în diferitele momente, putem manifesta doar: LUMINA (pe Tatăl Ceresc, pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, pe sfânta lui Maică etc.) sau ÎNTUNERICUL, nu există cale de mijloc (ceva gen: eu mă manifest pe mine doar, nici pe Dumnezeu nici pe întuneric). Chiar când stau și nu fac absolut nimic, nu fac faptele bune pe care aș putea să le fac – pe cine manifest? Tot atat de adevarat este ca odihnindu-mă pot face lucruri bune: citesc, vizionez un documentar, port o discuție interesantă cu Rost și Sens etc. Și acum vine întrebarea: pe cine manifest eu neducându-mă la referendum? Lumina sau întunericul? Funcție de ce manifest, cu acel lucru mă întovărășesc … de aici nici o mirare dacă viața noastră va urma un curs sau un altul, deoarece va fi ce am decis noi să manifestăm!
5. Am găsit o groază de sofisme, explicații savante sau legale etc. de ce să boicotăm sau să votăm împotrivă (Dragnea, legea, PSD-ul, neoliberalismul, finanțare, ah, da, iubirea aceea pervertită și întunecată dar îmbrăcată în veșminte albe și strălucitoare ca să îți ia ochii și mintea etc.). După cele spuse la punctele anterioare toate acestea sunt egale cu zero. Nici o explicație nu schimbă situația ! Un lucru rău este rău (acceptarea păcatului, coabitarea cu el) indiferent de forma în care este împachetat și de cine este împachetat !!!

Din cele prezentate mai sus, eu trag următoarele concluzii:
1. Acest referendum, pentru creștinii din această țară și nu numai, este cel mai important moment de la revoluție! Este o șansă pe care o primim o dată pe generație !
2. Neprezentarea la vot sau votul împotrivă este un păcat!

Știind toate acestea decideți fiecare în ce tăbără veți fi și ce veți face! Vă doresc la toți o viață Binecuvântată de Dumnezeu !!!

Un creștin ortodox

Total
67
Shares
Previous Post

SODOM

Next Post

Cum sunt îndoctrinați copiii de grădiniță din Occident cu povești citite de travestiți

Related Posts