Îndrăzniți, la Dumnezeu nu există niciodată prea târziu!

Preot Alexandru Lungu

Mâine este praznic împărătesc! Intrarea în Biserică a Maicii Domnului! O pruncă venită în sânul familiei înspre iarna vieții celor doi soți, nicidecum la începutul ei primăvăratec!

Câți părinți nu pot avea copii în zilele noastre! Câți tineri încearcă prin tratamente costisitoare, cheltuind zeci de mii de euro, fără a avea succes să aducă în lume om? Mulți încearcă și pe la Biserică, o lună, un an, trei, după care renunță! Nu e bun preotul, nu are semnal la Dumnezeu, spun mulți! Alții își pun toată încrederea în banii lor și Dumnezeu de multe ori nu le oferă bucuria de a deveni părinți!

Cât au insistat Sfinții Ioachim și Ana, ca Dumnezeu să le asculte rugăciunea? Până la adânci bătrâneți! Cu toate că se rugase cei doi și până atunci cu siguranță, însă nu era încă voia Lui Dumnezeu!

Câți mai credem că toate se întâmplă în viață, atunci când le rânduiește Bunul Dumnezeu? Prea puțini, chiar și dintre creștinii care calcă pragul Bisericii săptămânal și se spovedesc și împărtășesc în fiecare post!

Puneți-vă durerea în rugăciune, insistați, bateți la poarta lui Dumnezeu zilnic, El nu doarme, doar așteaptă cea mai curată rugăciune a noastră, iar atunci când noi o găsim în interiorul nostru, ea devine carne și suflet, om nou pe pământ!

Nu deznădăjduiți, la Dumnezeu nu există niciodată prea târziu!

Previous Post

Singurul care rămâne cu tine în veșnicie este Dumnezeu

Next Post

Apostolul zilei (Evrei 9, 1-7)

Related Posts
Total
0
Share