Înștiințare

Iubiți frați întru Hristos, după cum bine știți, site-ul Chiliei noastre, marturieathonită.ro este un site de articole duhovnicești, dar în urma mai multor sesizări din partea unor preoți și credincioși din Romania, ne-am îndreptat atenția asupra unui fapt neduhovnicesc care se petrece de câțiva ani în România.

Vă înștiințăm că unii indivizi pretind a fi părinți din Sfântul Munte și abuzând de buna credință și evlavia preoților și credincioșilor pentru Sfântul Munte, „slujesc”, nefiind nici măcar monahi, și adună sume mari de bani.

Unul dintre aceștia este numitul: Ababei Ștefan, din județul Bacău, municipiul Onești, care a „slujit” prin țară și a adunat sume imense de bani, pretinzând că este Părintele Ștefan Nuțescu de la Chilia „Buna-Vestire” din Schitul Lacu, Sfântul Munte.

Menționăm că Părintele Ștefan Nuțescu nu vizitează Mănăstiri din România pentru a strânge bunuri materiale.

De aceea, vă rugăm, să vă informați bine înainte de a da crezare unor astfel de escroci.

În momentul de față această persoană este în arestul Poliției, urmând a i se întocmi dosar penal. Dacă mai cunoașteți astfel de cazuri, anunțați cât mai urgent organele de Poliție sau Părinții de la Chilia Buna-Vestire.

Atașăm și fotografia, pentru a fi cunoscut. Sfântul Munte nu eliberează astfel de legitimații.

Obștea Chiliei „Buna Vestire”, Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos

^392259F925F1DCB2B4F0A058B59B881291F0DA19B5E65328BD^pimgpsh_fullsize_distr

Previous Post

Cutiile de calmar

Next Post

Urâciunea făţărniciei şi a invidiei şi dreptul la sfinţenie

Related Posts
Total
0
Share