Irozii de azi s-au sofisticat

Strămoşul lor a fost un primitiv, un necioplit, atâta îl ducea capul, să dea poruncă formaţiunilor de ordine să omoară pruncii de sub doi ani.

Pe urmaşii săi această soluţie nu-i mai satisface.

Nu omorârea corespunde vederilor lor rafinate, ci desfigurarea pruncilor. Şi au extins şi aria  denaturării, nu doar de sub doi, ci şi de la cinci ani, şi de mai târziu. Copiii să nu mai fie băieţi şi fetiţe, ci corcituri (în  gospodăriile bătrâne apăreau, rar de tot, asemenea devieri de la normalitate la miei, iezi sau viţei, produceau oroare şi erau tratate ca atare; acum au devenit obligatorii la copii).

Copiii, în loc să înveţe principiile moralei, să deprindă de la cea mai fragedă vârstă arta masturbării. Să nu fie cuviincioşi, ci violenţi. Să nu aibă compasiune faţă de colegi aflaţi în dificultate, ci să fie egoişti, să calce imperturbabili pe cadavre.

Pruncul Iisus, ca să nu cadă victimă terorii, a fost dus în Egipt. Noi unde să ne ducem copiii ca să-i salvăm de denaturare?

În Egipt nu-i putem duce, dar şi dacă am putea, nici acolo nu ar mai fi în siguranţă, pentru că noii Irozi şi-au luat şi Egiptul în stăpânire!

Locul nostru de refugiu este Iisus.

Lui să-i încredinţăm pe copiii noştri.

De asta, pentru ei, Se naşte El din nou.

Miron Scorobete

Sursa: Facebook.

Previous Post

Biserica „Nașterea Domnului” din Betleem

Next Post

Evanghelia zilei (Luca 20, 1-8)

Related Posts
Total
0
Share