La ”Colectiv”, Halloween-ul şi-a secerat roadele

Elena Dulgheru

Nu se poate să semeni vânt fără să culegi furtună. Asta face Halloweenul, în mod organizat, cu stipendii de la Ministerul Educației (și alte foruri guvernamentale), neamendat de ong-urile pentru drepturile omului, de peste 20 de ani, promovând cu mână liberă satanismul, în timp ce orele de religie sunt acuzate de ”îndoctrinare”.

Asta repetă și muzica heavy metall românească, o clonă lipsită de inspirație după originalul occidental. Satanism second-hand, dar la fel de nociv ca originalul. Ascultați hârșâitul visceral de vibrații de joasă frecvență (deloc original) al  formației „Goodbye to Gravity”, care își lansa noul album în clubul „Colectiv” în seara declanșării incendiului din 30 octombrie, ca să vă convingeți: The Day We Die. Contemplați-i și posterul kitchos cu dragoni ieșiti dintr-un costum de extraterestru în flăcări, pe care mi-e silă să îl postez aici.

Priviți-i și logo-ul banal, cu craniul flancat lateral de două ”fulgere” (preluate din sigla celebrei formații ACDC), sugerând (printr-o parafrază iconică, pe care designerul logotipului mai mult ca sigur că o ignoră) și sursa de inspirație a formației, care nu e defel cea cerească.

Uneori, lucrurile pe care le spunem se împlinesc. Dacă invoci în mod prea repetat o stafie, s-ar putea ca aceasta să vină… măcar așa, de plictiseală sau din politețe, că nu-i frumos să te lași așteptat. Cum de nu înțeleg atâta lucru sărmanii sataniști (dintre care unii nici nu se consideră ca atare)? N-au și ei olecuță de logică?!

De câtă vreme așteaptă, de fapt, tinerii halloween-iști, heavy-metall-iști și alți frecventatori ai horror-ului de franciză (artistică sau comercială din muzică, cinema, poezie, de pe bascheți, tricouri, eșarfe, ghiozdane școlare etc), o noapte ca cea de la „Colectiv”, pe care au invocat-o ei înșiși, prin cultul morții viscerale profanizate și profanate?! Sau credeau c-or s-o vadă doar la cinema, din puful fotoliului? Au uitat promisiunea micuței zâne: ”The dreams come true”?

Martorii oculari supraviețuitori ai coșmarului de la „Colectiv” vorbesc de scene de film horror, cu oameni în flăcări, desfășurate pe viu în fața lor, iar jurnaliștilor li se zbârlește pielea la constatarea împlinirii ”profețiilor” din versurile trupei metalliste, din chat-urile membrilor acesteia, ori, mai mult, din cronica multiseculară a funestei sărbători, care anul acesta ar împlini un număr antihristic de aniversări.

Țara este în doliu: moartea și dezastrul și-au arătat fața mai aproape de noi ca niciodată. Aprindem lumânări, plângem, ne rugăm pentru sufletele viilor și ale morților, păstrăm secunde de reculegere. Dar câți dintre noi au curajul să se întrebe: ”Ce învățăm din toate acestea?” Căci moartea este nu numai trecere, ci și element de limbaj. Ce ne învață această întâmplare a morții și a suferinței, petrecută într-un club cu aspect de cavou (nimic original nici în asta), la lansarea unui disc despre moarte, într-o noapte cu semnificație morbidă? Să securizăm mai bine cluburile împotriva incendiilor?!… Cred că dovlecii cu lumânări aprinse în ei vor râde în hohote… Ori se cade să ”securizăm” sufletele tinerilor cu știința autocunoașterii protectoare și cu știința cunoașterii lui Dumnezeu (uzurpată, prin satanism, de pseudoștiința Îngerului căderii) și să amendăm odată loazele din învățământ și din alte instituții care permit și promovează orgiile morții, ambalate cochet în pudră și zahăr vanilat?

sursa: http://elena-dulgheru.blogspot.ro/2015/11/la-colectiv-halloween-ul-si-secerat.html

Comentariu Bucovina Profundă:

Aceasta este prima piesa de pe albumul lansat cu dedicatie de halloween si soldat cu asa o tragedie. Piesa se numeste The day we day, albumul Mantras of War si trupa Goodbye to Gravity. Demonismul versurilor , sunetului si imagisticii este evident si explicit. Sarmanii oameni prinsi de flacarile demonismului promovat de cultura dominatoare a acestei lumi, devenit moda, stil de viata si trend ideologic agreat inclusv in medii academice. Dumnezeu sa aline suferintele celor arsi in incendiu si sa trezeasca pe cei hipnotizati de aceasta cultura demonica, sa nu lase suferintele celor 200 de morti si raniti sa fie in desert, ci sa rodeasca spre trezirea altora la realitate! Dracul ii dispretuieste pe toti, si pe cei ce i-au cazut in plasa si pe ceilalti. Spunea Virgil Maxim ca dracul , dupa ce i-a folosit, arunca la gunoi pe cei ce il urmeaza.

Comentariul unui prieten pe facebook:

Bădia Vasile: „Televiziunile și tabloidele se întrec în a face din acest eveniment morbit un show mediatic , politicienii speculează momentul în scopuri electorale , autoritățile caută în disperare un acar Păun , seculariștii , feministele , remuscerniștii , aprind lumânări ….Cinismul nu mai are nici-o limită .După ce au spurcat sufletele acestor tineri cu tot soiul de sărbători și meandre diavolești , acum îi deplâng și caută vinovați …Oare , mitingurile împotriva bisericii , schimbarea icoanelor din școli cu sărbători păgâne , înlocuirea orelor de religie cu educație sexuală, participarea la concerte de preamărire a Răului in loc de trăirea Sfintei liturghii , n-au nimic de-a face cu toată întâmplarea asta nefericită. ?”

Previous Post

Aceasta este frumusețea care va mântui lumea

Next Post

George Grigoriu despre manipularea Biserica vs. spitale

Related Posts
Total
0
Share