Mărturie despre vindecarea unui băiețel de numai 2 ani de către Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava

Preot Alexandru Lungu

Am ascultat în această seară o mărturie din partea unui bun prieten, după slujba Vecerniei. Cu acordul lui o împărtășesc cu voi.

Zilele trecute băiețelul acestui prieten de numai 2 ani a contactat o viroză, iar în urma discuției cu medicul s-a hotărât începerea unui tratament injectabil. Avea două variante, ori să vină zi de zi să i se administreze injecția în spital, ori să apeleze la serviciul unei asistente medicale la domiciliu. Ținând cont de contextul zilelor noastre, a ales varianta mai sigură, să îi fie administrat tratamentul acasă. Zis și făcut.

Pe lângă injectabil copilului i se prescrisese și aerosoli, iar la a doua administrare, din neatenție, asistenta a tras în seringă conținutul fiolei de adrenalină, cel care ar fi trebuit diluat și administrat prin aerosoli. Concentrația a fost de 0,8 mg, iar pentru un pacient aflat în stop cardio respirator concentrația este de 0,3. În câteva ore copilului i s-a albăstrit buza și a devenit cianotic (extremitățile copilului s-au învinețit).

Au plecat într-un suflet la spital, iar acolo li s-a comunicat că șansele de supraviețuire sunt minime spre 0. În aceeași zi, la ieșirea din curtea spitalului din Fălticeni, poposise preț de câteva minute Moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, iar coincidența a făcut să iasă în acel moment și prietenul meu cu copilul de la consult.

A urmat o noapte de rugăciuni și implorări divine, iar dimineața rugăciunea și-a găsit răspunsul. Medicul de gardă a comunicat familiei faptul că toți din spital deveniseră martorii unei minuni. A îndemnat părinții să meargă și să dea mulțumire lui Dumnezeu și să îi așeze pe pomelnic pe toți cei care veghease în acea noapte la căpătâiul unui suflet de doar doi ani, care risca să piardă viața din cauza unei erori umane.

Acest prieten mi-a spus cu lacrimi în ochi în această seară: Nu sunt un credincios, nu merg Duminică de Duminica la Biserica, nu sunt cel mai bun creștin, dar Dumnezeu a făcut o minune pentru a înțelege odată în plus că toate sunt în mâna Sa. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Își dorește să afle cât mai mulți de această minune a Sfântului Ioan de la Suceava, așa cum a simțit-o el și soția sa.

Previous Post

Poveste de când s-a stins lumina

Next Post

Icoana, fereastră spre Împărăţia lui Dumnezeu

Related Posts
Total
0
Share