Minune. Pe căciuliţă avea semnul Sfintei Cruci, ca şi Cuviosul Gherasim

Pe data de 16 octombrie, fetița mea a fost operată a doua oară la cap. Ea a avut sângerare în timpul operației, dar domnii doctori au făcut tot ce au putut pentru a o vindeca. Când fetița a fost adusă la ATI, avea pe căciulița semnul Sfintei Cruci pe partea frontală, cu toate că operația ei fusese în spatele capului, dar nu am luat în seamă.

Astăzi, pe 20 octombrie, am citit Acatistul si Paraclisul Cuviosului Gherasim Kefalonitul şi, după rugăciunea către el, am observat faptul că Sfântul are semnul Sfintei Cruci exact unde îl avea NECTARIA pe căciuliță! 

Cuviosul a fost în operaţia fetei mele şi astăzi, de ziua lui, mi-a arătat acesta! Noi tot astăzi așteptam rezultatul la CT, care ne-a dat un rezultat bun şi tot astăzi ne-au dat drumul acasă!

Le mulțumesc domnilor doctori care și-au dat tot interesul și Sfinților Gherasim Kefalonitul, Ioan Rusul, Nechifor, Nectarie, Panteleimon, Luca, Parascheva, Agnia ṣi scumpei noastre Maici Cereşti.

Menționez că citesc de ceva vreme în fiecare zi Acatistul şi Paraclisul Cuviosului Gherasim Kefalonitul şi ale Sfântului Ioan Rusul ṣi Paraclisul Maicii Domnului.

Acum urmează să facem control la o lună şi RMN la 3 luni, şi cred cu tărie faptul că fata mea va fi sănătoasă!

Rugaţi-vă pentru NECTARIA!

Sursa: Facebook – Părintele Alexandru Lungu

Previous Post

Informații de bază despre Biserica Cuviosului Porfirie din Gaza

Next Post

Apostolul zilei (II Corinteni 1, 8-11)

Related Posts
Total
0
Share