Minunea Sfântului Maslu – mama cu 19 copii

Preot Alexandru Lungu

Mi-a povestit tata că la începutul preoției, a oficiat slujbe aproximativ trei luni de zile la schitul din satul Marginea! Iar în fiecare săptămână slujea alături de încă doi preoți Taina Sfântului Maslu, la care se adunau zeci de oameni! Însă din întreaga mulțime a observat o femeie care era adusă pe o targă de copiii ei! Era mamă a 19 copii, un lucru de neconceput pentru femeile zilelor noastre! Suferea o formă de paralizie medie, însă datorită vârstei și lipsei de posibilități materiale nu avea mari speranțe de recuperare! Doar nădejdea la Dumnezeu.

A venit așa timp de câteva săptămâni, în fiecare seară când se săvârșea în acel sfânt locaș Taina Sfântului Maslu, cu nădejdea și credința de mai bine.

La început a venit așezată pe o targă, cu timpul a început să-și simtă din nou picioarele, însă nu avea suficientă putere pentru a merge singură, motiv pentru care era sprijinită de brațe de doi dintre copiii ei!

După o vreme a început să vină singură pe propriile picioare, fiind un exemplu pentru toată comunitatea din Marginea, că acolo unde se întâlnesc nădejdea cu credința de nezdruncinat, Dumnezeu face ceea ce medicina nu poate!

Previous Post

Oare se mântuiesc cei pe care îi pomenesc?

Next Post

De ce este considerat Sfântul Ierarh Meletie ocrotitorul persoanelor cu deficiențe de auz?

Related Posts
Total
0
Share