Molecula de laminină

Că Tu ai dobândit rărunchii mei, Doamne, sprijinitu-m-ai din pântecele maicii mele. Mărturisi-mă-voi Ție, căci înfricoșător de minunat Te-ai făcut; minunate sunt lucrurile Tale, și sufletul meu le cunoaște foarte.  (Psalmul 138, 12-13)

Aceasta este molecula de laminină, văzută la microscop. Este proteina care ține toată structura celulelor conectate.

Observând proteina la microscop, structura tridimensională particulară pe care o presupune nu poate trece neobservată: cea a unei cruci. În acest sens, un cunoscut biochimist a spus: „Cunoașterea noastră, a adevărului, este cel mai clar dezvăluită de această cruce și ceea ce ține corpul nostru uman împreună (laminina). Oare, este întîmplător să aibă chiar această formă? Cred că Dumnezeu este Cel care ține toate lucrurile împreună, trupurile noastre, lumea și viețile noastre.” (Dr. Fazale Rana)

De asemenea, acesta, observând forma încrucișată a lamininei, a mai spus: „Există multe moduri mai substanțiale de a folosi biochimia: discutarea despre necesitatea unui Creator… Am devenit credincios când studiam biochimia. Celula, în complexitatea ei, eleganța, rafinamentul și inadecvarea scenariilor evolutive referitoare la originea vieții, m-au făcut să trag concluzia că viața trebuie să derive dintr-un Creator.”

Numai Dumnezeu adevărat putea face o asemenea creație cum este organismul uman, pentru viața pe care a pus-o în el trebuia o minune făcută cu bunăvoință și dragoste, de o putere cu capacități uluitoare și acesta este unicul Dumnezeu adevărat!

„Nu este o chestiune de religie. Întrebarea este despre existența unei inteligențe divine, iar această moleculă este una dintre manifestările sale minunate.” (Dr. Stefania D’Alessandro)

Previous Post

Evanghelia zilei (Luca 10, 19–21)

Next Post

Cum ne face ChatGPT să credem că avem întotdeauna dreptate?

Related Posts
Total
0
Share