Nu vă fie teamă! Și nu vă rușinați în fața lipsei de rușine!

Atunci când adversarii referendumului spun că acesta e inutil, să știți că au înțeles eficacitatea inițiativei și se tem de el.
Atunci când se plâng că revizuirea constituțională nu e necesară pentru că nu schimbă şi nu aduce nimic nou în privința căsătoriei, traduceți că au priceput foarte exact că după referendum nu vor mai putea schimba legea căsătoriei naturale prin presiune politică.
Atunci când spun că avem alte priorități de rezolvat înaintea unui referendum pentru consacrarea căsătoriei naturale în Constituție, înseamnă că ar vrea să amâne la nesfârșit orice consultare populară pe această temă.

Atunci când spun că tema căsătoriei este o falsă dezbatere, uitați-vă cât de puternic se implică în ea.
Atunci când dau Coaliției pentru Familie indicații ce anume ar fi trebuit să facă și să dreagă, în locul referendumului, pentru a sprijini familia, gândiți-vă că nu dă lupul dezinteresat sfaturi mieilor și întrebați-i de ce nu fac ei adevarata coaliție pentru familie, care să se ocupe cu punerea în practică a sugestiilor pe care ni le dau nouă.
Atunci când aduc vorba numai despre familie, fie ea monoparentală sau tradițională, o vor face doar ca să distragă atenția de la faptul că referendumul este despre căsătorie și nu despre familie.
Atunci când vă vor face fasciști, să știți că țipă din ei bolșevicii (sau „idioții utili” ai acestora, cum le spunea Lenin).
Când vor acuza Coaliția pentru Familie că este finanțată de neo-protestanții americani, să știți că fac aceste acuzații pe bani norvegieni; sau europeni; sau de la neo-bolșevicii americani.
Când spun că oricum nu ceruse nimeni căsătoria homosexuală, fiți siguri că în realitate așteptau doar momentul oportun; și că nu ar fi consultat, atunci, prin vot direct, populația.
Când spun că poporul e prost, de fapt ei știu că poporul e greu de prostit în cele ale firii și firescului.
Când vor arăta cu degetul spre Putin, o fac doar pentru a nu fi căutați de patronii lor ideologici.
Când vor striga că e opresivă societatea, luați aminte ce buni milițieni și poterași ai gândirii și exprimării se pregătesc să fie.
Când vor acuza Biserica și cultele, va vorbi de fapt ciuda lor că nu mai sunt doar ei societatea civilă; și că nu o mai reprezintă.
Când vă vor acuza de bigotism, vor demonstra intoleranța lor.
Când vă vor spune înapoiați, să știți că ei nu sunt mai avansați decât pe drumul nihilismului.
Când vă vor acuza că vreți să interziceți noi libertăți pentru unii, să știți că voiau să le impună pe spezele libertăților voastre.
Nu vă fie teamă. Și nu vă rușinați în fața lipsei de rușine.
DA la referendum!
Cristina Țopescu
Previous Post

Interviu cu Egumenul Efrem al M-rii Vatopedu despre Referendum și apărarea familiei

Next Post

Ofensiva apocaliptică asupra școlii, copilului, familiei și moralei creștine

Related Posts
Total
123
Share
Post
Filter

Filter Search Results