Ofensiva apocaliptică asupra școlii, copilului, familiei și moralei creștine

  • Trăim vremuri de PRE-PARUSIE? S-ar părea că da, luând în considerare evenimentele apocaliptice ale primei jumătăți de an 2018, mai precis lunile iunie și iulie, timp în care M.E.N. a pus în dezbatere publică abominabilul proiect ˮSNEP 2018-2025ˮ.
  • Ce este ˮSNEP 2018-2025ˮ? După scandalul mostru declanșat în comunitățile creștine din România de mai multe asociații cu scop de apărare a valorilor tradiționale, majoritatea părinților (creștini responsabili!) au aflat… adevărul.
  • ˮStrategia Națională de Educație Parentală 2018-2025ˮ, cu dezbatere publică până pe 10 iulie 2018, ar însemna cursuri obligatorii pentru 2.553.861 de părinți!!! Scopul ascuns al SNEP ar fi acela de a forja mințile taților, mamelor și copiilor, astfel încât aceștia să accepte (probabil de la ˮACCEPTˮ!) – cităm din SNEP – ˮstimularea interesului pentru o nouă cultură familialăˮ. Numai în primul an se vor cheltui 63 de milioane de euro.
  • La o studiere atentă a perfidelor sintagme din documentul SNEP, mulți jurnaliști, psihologi, educatori, teologi, sociologi, juriști, și chiar academicieni (fideli valorilor tradiționale) au constatat că textul MEN promovează ideologia ˮL-G-B-T-Tˮ.
  • Federația ONG-urilor pentru Copil, Alianța Familiilor din România, Platforma creștin-ortodoxă ÎMPREUNĂ, dar și Academia Română și Patriarhia BOR au reacționat prin comunicate, proteste, avertizări. ˮDiversitateˮ în loc de ˮfamilie tradiționalăˮ și ˮînlăturarea stereotipiilor de genˮ – iată miezul SNEP.

Ideologie ˮL-G-B-T-Tˮ

Fisurarea sistemului educațional CONSERVATOR și primul atac la familia tradițională (ca valoare supremă într-o societate normal, sănătoasă) s-au produs, vizibil, în anul 2003. Atunci, câteva asociații de intelectuali ortodocși și câțiva specialiști în medicină și educație, cu sprijinul unor entități din BOR, au ridicat steagul conștiinței creștine și au declanșat lupta cu reprezentanții statului post-comunist pe tema introducerii în școlile de orice grad a ˮEducației sexualeˮ. O sintagmă la fel de perversă precum cele din ˮSNEP 2018ˮ care masca lecții de ˮACCEPT-areˮ a ˮL-G-B-T-Tˮ doar pentru mințile elevilor. Peste 15 ani, în 2018, iată au urmat…părinții.

Astfel, în 2003, Asociația Filantropică Medical-Creștină sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului și Clujului a adresat o scrisoare deschisă ministrului Educației și Tineretului, A. Athanasiu, în care se focaliza substratul ideologiei ˮL-G-B-T-Tˮ din așa-zisul program guvernamental ˮEducația pentru Sănătateˮ.

Dr. Christa TODEA, coordonatorul proiectului ˮPentru Viațăˮ (Cluj-Napoca), combătea aberațiile din proiectul guvernamental (2013) cu experiența sa de medic specialist în ˮEducația sexuală bazată pe principiile moral-creștineˮ. Erau cursuri ținute între 2001-2003, pentru elevii clujeni din clasele V-VIII și de la liceele clujene, cu aprobarea Inspectoratului Școlar Județean Cluj! Deci, o dovadă că în urmă cu 15 ani o parte a structurii MEN realizau pericolul ˮL-G-B-T-Tˮ și apărau sănătatea morală a societății, așa cum prevede Constituția României.

Loc I la SIFILIS!

Dr. Christa Todea atenționa: ˮBolile cu transmitere sexuală (sifilisul, SIDA, gonoreea, tricomonaza, chlamidia, infecțiile virale, precum papilloma virus, virusul herpetic, virusul hepatitei B etc.) sunt în continuă creștere în rândul tinerilor din România. Statisticile arată că la sifilis, țara noastră ocupă locul I din Europa.[…] I-am informat pe elevi că, de fapt, toate contraceptivele folosite în prezent sunt și abortive. […] Am atras întotdeauna atenția asupra consecințelor grave ale avortului asupra sănătății fizice și psihice. Aceste consecințe sunt imediate (hemoragii, infecții, perforări uterine soldate frecvent cu extirparea uterului sau chiar moartea) și tardive (sterilitatea). Ca medic pediatru și de familie sunt îngrijorată foarte mult de faptul că există eleve cu 2-3 avorturi în clasele a XI-a și a XII-a și cu patru avorturi în clasa a XII-a. Și mai alarmant este faptul că aceste tinere considerau acest lucru perfect normal, în pas cu modaˮ.

Apariția sodomiștilor

Din 2001-2003 și până astăzi, în 2018, când a survenit pe capul românilor ˮSNEP 2018-2025ˮ, programele perverse au fost promovate și susținute an de an de către ONG-urile ˮsocietății deschiseˮ. Cu mesaje ˮL-G-B-T-Tˮ ascunse sub sintagma și mai perfidă ˮEducația pentru diversitateˮ, aceste ONG-uri (având activități declarate împotriva valorilor tradiționale și a moralei creștine) au lucrat precum picătura chinezească, an de an. Așa au ajuns la ˮparadă anualăˮ și ˮmarșuri stradaleˮ în marile orașe ale României. Asta în ultimii 10 ani de lipsă de reacție organizată a comunităților creștine dintr-o Românie postcomunistă, confruntată la propriu cu ideologia Sodomei și Gomorei.

Pro – legile Gomorei!

Am folosit de mai multe ori acronimul ˮL-G-B-T-Tˮ. Sunt dator să precizez că deși seamănă cu sigla L.G.B.T. (Lesbi, Gay, Bisexuali, Transexuali), în acest documentar de presă creștină acronimul ˮL-G-B-T-Tˮ s-ar traduce, în limbajul psiho-socio-patologic al secolului 21 de …PRE-PARUSIE, drept ˮLegile Gomorei și Bolile Trans-sexuale Transmisibileˮ. Adică, exact esența semnalului lansat în urmă cu 15 ani de reputatul medic creștin Christa Todea, ale cărei previziuni s-au adeverit azi. Aplicarea SNEP 2018-2025 – susține, azi, Alianța Familiilor din România – va aduce (cităm) ˮdezintegrarea familiei și a întregii societăți româneștiˮ.

Morala lui Epicur!?!

Pentru cei care ar crede că, în calitate de creștini ortodocși, nu suntem toleranți cu promotorii ˮL-G-B-T-Tˮ, le precizăm că înțelegem opțiunile sexuale, juridice, a-morale sau i-morale, a-creștine sau anti-creștine.

Dar îi rugăm și noi (ca oameni normali la cap ce suntem!) să ne răspundă public la întrebările de mai jos (ambele entități: și ˮL-G-B-T-Tˮ, și L.G.B.T.) pentru a se evita conflictele între morala lui Epicur și morala Bisericii Creștine:

  1. Doi bărbați (uniți, în concubinaj sau ˮcăsătorițiˮ etc.) pot face (naște) un bărbat sau o femeie?
  2. Două femei (unite, în concubinaj sau ˮcăsătoriteˮ etc) pot face (naște) un bărbat sau o femeie?

Păgânism și NewAge

După aproape zece ani de ofensivă anti-creștină a ideologiilor și promotorilor ˮL-G-B-T-Tˮ, societatea civilă pare a-și coagula reacțiile de apărare legitimă prin acțiunile Fundației și Editurii ˮSfinții Martiri Brâncoveniˮ. În anul 2012 a lansat un devastator document intitulat ˮEducația pentru sănătate în școală – un pericol pentru moralitatea copiilor noștriˮ.

La capitolul ˮEducația pentru perversitateˮ, documentul fundației creștin-ortodoxe ˮSfinții Martiri Brâncoveniˮ a inventariat efectele acestei ofensive malefice asupra: sufletelor de copii, școlii tradiționale, educației bazate pe valorile moralei creștine. Asta într-o țară în care Ortodoxia a însemnat: concepție de viață, stil de viață, scut de apărare și formă de rezistență spirituală contra tuturor păgânismelor care au cotropit spațiul carpato-danubiano-pontic. Recunoaștem sau nu, acum în 2018, NewAge-ul ne invadează!

KIT de la homosexuali

Cauza acestei prime fisuri ˮîn zidul cetății creștineˮ? Ne-o indică expertul Irina Nastasiu din cadrul Fundației: ˮLansată și aprobată în 2003, programa școlară pentru disciplina opțională «Educație pentru sănătate» șoca opinia publică prin capitolul referitor la sexualitate, mai exact la ceea ce copiii învățau ca fiind normal în privința educației sexuale. Astfel, MEN încerca, prin acea programă, să convingă elevii că homosexualitatea masculină sau feminină, sexul oral sau sexul anal și masturbarea în grup ar fi toate manifestări ale unei sexualități normale. Ca material didactic și suport de curs pentru acest opțional, MEC recomandă un KIT Multimedia, care urma să prezinte elevilor toate perversitățile sexuale ca fiind firești […] Kit-ul cuprinde un material pus la dispoziție de Fundația ACCEPT a homosexualilor din România, material care se referă la gradațiile sexualității umane, în viziunea zoologului homosexual și pedofil, Alfred Kinseyˮ.

În documentul lansat în 2012 (care, iată, a făcut istorie, în sens dramatic și chiar tragic în următorii ani apocaliptici de atacare a copilului, a școlii, și apoi a familiei), fundația brâncovenescă mai arăta: ˮÎn cadrul orelor de Educație pentru sănătate, aceste activități contrare învățăturilor Bisericii Ortodoxde – prezintă copiilor o concepție hedonistă despre sexualitate, o mentalitate pro-avort și CREIONEAZĂ O NOUĂ DEFINIȚIE A FAMILIEI (s.n.). Cei mici sunt familiarizați cu nuditatea (arătându-li-se planșe cu băieți și fete în diferite stadii de dezvoltare sexuală)ˮ.

S.E.C.S la dirigenție

Dovezile și argumentația fundației pentru a proba aceste constatări sunt zdrobitoare pentru orice promotor sau ˮavocatˮ al ˮL-G-B-T-Tˮ. O astfel de probă, șocantă probabil și pentru cititorii revistei CONȘTIINȚA, este cea reprodusă din ˮAnuarul Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro-Vita din România ˮ – 2011, Sibiu, pp. 69-78:

ˮAlături de dr. Cristian Andrei (atestat din 2004 de Ministerul Sănătății și Familiei ca formator în domeniul sănătății și bunăstării copilului și familiei) din echipa de specialiști care promovează programul «Educație pentru sănătate în școala românească» fac parte psihologul Aurora Liiceanu și ziaristul Mircea Tomaˮ.

ˮProf. dr. Aurora Liiceanu este președinta ONG-ului Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală – SECS și expert în cadrul programului național […] Este autoarea programului Viața mea e un joc serios, introdus sub patronajul MEC la nivelul ciclului gimnazial în toate școlile din România, încadrându-se în aria disciplinelor opționale de educație pentru sănătate și educație civică, al consilierii și orientării, al întregii activități de dirigenție, precum și al activităților extracurriculareˮ.

ˮProgramul oferă elevilor de gimnaziu noțiuni legate de masturbare sau de vârsta potrivită pentru a începe viața sexuală, în timp ce părinții sunt sfătuiți să renunțe la principiul abstinența copiilor lor, asigurându-le acestora suportul informativ pentru serviciile contraceptive, orientarea sexuală și avortul provocatˮ (http://parintiviatameaun jocserios.ro/resurse/tutoriale).

Nudism cu fetița lui

Și mai șocant pentru oamenii cu mintea întreagă – fie ei creștini sau atei – este pasajul din documentul Fundației Sfinților Martiri Brâncoveni, referitor la un individ cu pretenții de formator de opinie și de… lup moralist (deontolog, etc.) în breasla ziaristică:

ˮJurnalistul Mircea Toma – un adept al stilului de viață sănătos – era cât pe ce să fie decăzut din drepturile părintești, întrucât a fost surprins, în 2009, împreună cu soția sa gravidă, făcând nudism de față cu fetița lor minoră, în Vama Vecheˮ. (http://stiri.botosani.ro/stire/7604/NUDIST+IN+ROMANIA+Mircea+Toma).

ˮMircea Toma este unul dintre semnatarii petiției privind retragerea simbolurilor religioase din școlile publice, declarând că «efectul icoanelor ortodoxe de pe pereți este similar cu cel al unui panou publicitar la o băutură răcoritoare, agățat toată ziua pe pereții școlii»ˮ (http://stiri.rol.ro/moise-nu-vrea-icoane-in-scoli-23307.html). De altfel, întreaga sa activitate ONG-istică este pusă în slujba «Fundației Soroș pentru o Societate Deschisă», fundație care finanțează masiv activitățile anti-ortodoxe, anti-patriotice, pro-avort, pro-homosexualitate. Toată această pleaidă de «experți», recomandați de MEC, se ocupă de formarea profesională a dascălilor din România.ˮ

Psihopatie gender?

Pre-lansarea SNEP, în prima parte a anului 2018, a zguduit puternic conștiința creștină a românilor. La fel și testarea opiniei publice cu posibila adoptare de către Statul Român a ideologiei trans-gender (schimbarea sau alegerea sexului printr-o simplă declarație la ofițerul stării civile, cu consecința căsătoriilor uni-sex etc.). Reacțiile au fost prompte, la obiect, fundamentate științific, moral, etic, religios, juridic. Dar, între 2017-2018, a reacționat civic și creștinește doar o mică parte a intelectualității ortodoxe contra legiferării anarhiei sexuale și psihopatiei gender.

De exemplu, a rămas fără ecoul așteptat, în comunitatea ortodoxă a Capitalei, conferința publică din februarie 2018 a avocatului Ana Corina Săcrieru despre agresivitatea ideologiei GENDER în România: ˮParlamentarii noștri au adoptat Convenția de la Istanbul, adică aducerea ideologiei GENDER la rang de normalitate în România, deși toate statele din jurul țării noastre au refuzat obligativitatea aplicării acestei aberații de gândire și de comportament socialˮ. Asistăm, acum, în lume, la un experiment oribil de schimbare a omului.

500 de ONG-uri zic NU!

Lupta pentru menținerea stării de normalitate se va duce pe tărâm juridic, în acest veac. Implicarea părinților nu mai e suficientă doar în educația de acasă. Este necesară acum implicarea părinților în planurile civic, social, politic […] Pentru părinții creștini, care se opun și care sunt catalogați drept fundamentaliști, habotnici etc. au creat platforma on-line ˮÎMPREUNĂˮ cu 500 de ONG-uri care au aderat la valorile identitare, tradiționale, creștine […] Există și 50 de ONG-uri internaționale care susțin platforma și acțiunile noastre din România – țară în care încă domnește o FRICĂ CELULARĂ, vizibilă la toate categoriile socio-profesionale. Și de aceea zic că ne autoamăgim stând fricoși, pasivi și crezând că vom reuși să ne salvăm copiii doar prin educația minimală de acasă, fără să ne organizăm civic, în comunități de români și de creștini împotriva ideologiei egalității de gen. Să se știe că România, prin semnarea Convenției de la Istanbul, conform art. 14, «s-a obligat să producă suficient material didactic TRANS-GENDER pentru toate nivelurile școlare».

Ce va ajunge poporul român?

ˮPrezentul are rădăcini în trecut. Iar viitorul are rădăcini în prezentˮ – așa suna o vorbă înțeleaptă din vechime. Marele educator și om politic Spiru Haret ne-a lăsat scris: ˮCum arată azi școala, așa va fi mâine țara!ˮ. Prin urmare, poate noi, părinții creștini din anul 2018 (anul lansării SNEP 2018-2025), vom înțelege cum am ajuns în starea de neputință sufletească de azi, în starea de lașitate și de ignoranță față de viitorul și destinul pruncilor noștri. Acum culegem ce s-a semănat de oficinele anti-creștine în ultimii 17 ani. Astăzi, cine poate spune în ce grad de decădere morală și biologică va ajunge Poporul Român după următorii șapte ani de aplicare a SNEP 2018-2025? Cu adevărat vremuri de PRE-PARUSIE!

Silviu Alupei

Articol preluat de pe revistaconstiinta.ro

Previous Post

Nu vă fie teamă! Și nu vă rușinați în fața lipsei de rușine!

Next Post

Adevărul despre Referendumul pentru Căsătorie

Related Posts
Total
0
Share