Părintele Ioan Istrati – despre legea strâmbă care permite căsătoriile între persoane homosexuale

Preot Ioan Istrati

Legea strâmbă care permite căsătoriile între persoane homosexuale din Grecia a fost adoptată și în multe alte țări din U.E. 

De fapt, asistăm nu numai la o corupere și o transformare a mentalității despre familie ca fundament al vieții sociale, biologice și teologice. 

Faptul că doi bărbați se pot căsători și adopta copii, ceea ce-i corupe invariabil pe cei mici, distruge nu numai înțelegerea căsătoriei, ci a limbajului uman all together, a mentalului social, a înțelegerii despre lume, și în final, a umanității întregi. 

Să mă explic. 

Dacă doi bărbați sunt legiferați ca familie, ceea ce era o oroare imorală acum 50 de ani, e posibil, probabil chiar, ca într-un anumit număr de ani, un bărbat și un câine să poată fi o familie. Sau o femeie și un scaun. Sau două scaune. Sau 5 persoane. 

Diluția conceptelor fundamentale pe care se așează umanitatea, înseamnă dizolvarea ei cu totul. 

În 30 de ani de propagandă furibundă, oamenii demonilor pot legifera crima. Aoleu, stai că omorârea bebelușilor în pântece, a bătrânilor și bolnavilor, a adversarilor, deja există. Eutanasia, avortul și războiul. 

E posibil în gândirea satanei, ca să fie normală și apoi obligatorie omorârea creștinilor să zicem. Dioclețian redivivus. Sau a albilor. Nazism pur. 

Dacă derapajele grave ale minții pline de draci au fost sancționate de istorie: nazism, comunism, rasism etc., acum istoria însăși e ștearsă cu buretele de la toaletă și o nouă umanitate, monstruoasă, se coace în bolgiile mentale ale iadului. Tot ce e imoral în toate religiile lumii, respins, pedepsit, reprimat sau ascuns, iadul însuși, se poate scurge, poate refula din adâncuri și distruge totul. 

De asta, rugăciunea e singura cheie de ieșire din labirint. 

Puterea de a spune răului rău e de la Dumnezeu si discernământul de a alege binele înseamnă viața veșnică.  

Doamne, ai milă de noi!

Previous Post

Vreau să fiu ctitor la prima mănăstire cu rânduială athonită din România

Next Post

Credincioși sau adepți?

Related Posts
Total
0
Share