Părinții ei au ales Viaţa

Astăzi (n.n. 20 februarie 2021), la 7.20, ora României, fetița prietenei mele a plecat la Tatăl Ceresc. Împlinea 25 zile. Atât a putut inimioara ei plăpândă să bată! 25 de zile.

Părinții ei au ales Viața! Atunci când medicii, oamenii de știință îi “îndemnau prietenește” să accepte întreruperea de sarcină, ei au ales pentru fetița lor Viața, Lumina Sfântului Botez, pașaportul de intrare în Rai! Prin nașterea acestui copil, prin asumarea celor rânduite de Dumnezeu până la capăt, ne-au fost nouă tuturor lecție! Lecția responsabilității! Lecția acceptării voii lui Dumnezeu!

Știți oare, cum te simți tu, ca om, ca medic, să faci ecografii de datare a sarcinii, să vezi și să asculți o inimioară bătând, să vezi mișcare spontană intra-uterin, dar să știi că, în scurt timp, acest copil va ajunge la gunoi pentru că pe biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul obstetrician scrie: “Ecografie de datare a sarcinii în vederea ÎNTRERUPERII VOLUNTARE DE SARCINĂ?” Pe românește: AVORT! Pentru că tot COPII sunt și cei avortați!

Să nu fim ipocriți! Cei care vă bateți cu pumnul în piept că aveți copii, cei care deplângeți moartea unui copil după Botez, ar trebui să fiți empatici și cu cei care nu ajung să se nască sau cu cei ai căror părinți sunt sfătuiți să scape de ei, pentru că, nu-i așa, oricum vor muri, de ce să te chinui cu ei?

Ce paradox! Tocmai cei care au ales să apere viața, să fie în slujba celui aflat în suferință, tocmai aceștia vor să curme viața! De ce? Pentru că nu o recunosc! O tratează la diverse! Și doare! Doare neprincipialitatea lor, doare înstrăinarea lor de ceea ce ar trebui să fie sacru!

În fine! Ana Parascheva a plecat în brațele Maicii Domnului, iar prin plecarea ei a revărsat har și binecuvântare asupra familiei sale, care a iubit-o necondiționat, asupra neamului, asupra, îndrăznesc a spune, României întregi, spălând poate, prin jertfa sa, măcar un strop din păcatul ultimilor 30 de ani de “libertate de alegere”!

Sursa: Anca Larisa

Previous Post

Rugăciunea Sfântului Sfințit Mucenic Policarp Episcopul Smirnei

Next Post

Troparul Sfântului Sfințit Mucenic Policarp Episcopul Smirnei

Related Posts
Total
0
Share