Prea puțin contează dacă…

Preot Alexandru Lungu

Nu trebuie să fie cea mai mare casă, dacă există dragoste între pereții camerelor aveți totul. Prea puțin contează dacă dețineți un brand nou de mașină, dacă în dreapta voastră aveți omul lângă care găsiți liniștea călătoriilor, sunteți binecuvântat. De prea multe ori privim la ferestrele celor de lângă noi și vedem tot ce noi nu posedăm. Nimeni nu știe bucuriile și tristețile celorlalți, fiecare se ascunde sub o mască de bunăstare în fața lumii.

Orașul în care ne-am născut poate nu are cea mai frumoasă arhitectură și nici parcuri și panoramică de poveste. Alții se află sub tensiunea morții de dimineața până seara și mulțumesc pentru fiecare clipă în care pur și simplu există.

E vânt și vreme mohorâtă de cele mai multe ori în zona unde locuim. Alții sunt privați de libertate din cauza bolilor care îi țin închiși în spitale.

De prea puține ori mulțumim pentru dimineața în care ne-am trezit și de atâtea ori am blestemat apusurile ce au mai încheiat o zi fără evenimente remarcabile.

Când vom înțelege că astăzi este un dar și mâine o speranță plină de mister, vom deveni fericiți indiferent de circumstanțele vieții!

Previous Post

Cea mai dulce felie de pâine cu poverlă (sau despre pomană)

Next Post

„Invazia păgână”

Related Posts
Total
0
Share