Pupătorii de Moaște sunt periculoși pentru că nu pot fi controlați, singurul lor reper e Dumnezeu și singurele reguli de care ascultă sunt cele ale Lui

A luat-o pe arătură Cetepeul, în tentativa disperată de a mai ridiculiza nițel credincioșii. Comparația pe care a făcut-o e aberantă. Dar, nu și dacă-i scoatem pe credincioși din comparatie şi-l introducem pe el. Cetepeului i se potrivește mănușă.
 
Așa cum visează ăia la 72 de fecioare, aşa visa el că-l protejează de co.id basmaua pe care a purtat-o cu înverșunare pe gură, în timpul pandilelii. Nu e nicio diferență. 
 
Problema Cetepeului și a altora ca el cu ortodocșii nu este neapărat că cei din urmă pupă Moaște. Ceea ce îi scoate din minți pe cetepei şi mândruți este faptul că au senzația că pe credincioși îi controlează și “manipulează” Biserica, “popii”. Şi nu ei. Aici este marea lor durere. Nu pot fi niciodată “influencerii” ortodocșilor și se uită cu ură și către “popi”, convinși că aceștia îndeplinesc acest rol. 
 
Este greu să înţeleagă mândruţii că singurul “influencer” al creștinului este Dumnezeu. Credinciosul nu merge la Biserică să-l întâlnească pe “popa”, ci pe Dumnezeu, nu merge să asculte cuvântul lui “popa”, căci popa nu citește din cărțile scrise de el acasă, ci Cuvântul lui Dumnezeu, din Sfânta Scriptură. 
 
Credincioșii le “scapă” printre degete mândruților şi cetepeilor, nu se lasă păcăliți de propaganda propovăduită de ei, nici în privința pandilelii și nici în altele.
 
Credincioșii sunt urâți pentru că cei mai mulți dintre ei nu s-au înțepat cu “superb” și nici n-au de gând. Cei mai multi n-au purtat botniță la gură. Cei mai mulți au contestat măsurile odioase ale autorităților, atât de lăudate însă de cetepei și mândruți. 
 
Globaliștii și aplaudacii lor îi vor detesta și ataca mereu pe credincioși, căci credincioșii sunt cea mai de temut şi ultima redută în fata globalismului.
 
Cei care au stat la rând la Cuvioasa au rădăcini, nu se lasă purtați de vântul ideologiei în culorile curcubeului. Știu de mamă și de tată, nu de părinte 1 și părinte 2. Pentru pupătorii de Moaște familia e cea lăsată de Dumnezeu, formată din bărbat și femeie. Ei nu pot fi niciodată târâți în cloaca anormalității.
 
Sunt periculoși pentru Noua Ordine Mondială.
 
Îsi cresc copiii drept într-o lume care-i vrea strâmbi.
 
Cei care au stat la rând la Cuvioasa nu sunt nici cu Palestina, nici cu Israelul, nici cu Ucraina, nici cu Rusia, ci cu Dumnezeu și România. Sunt din oastea lui Dumnezeu și patrioți, într-o lume care-i vrea în oastea lui satana și fără de patrie, aici, pe pământ. 
 
Pupătorii de Moaște nu se droghează și nici nu se bat pentru legalizarea drogurilor, ci se roagă pentru sănătatea minții și a trupului. Nu merg la Untold si Neversea să țopăie frenetic, ci stau cuminte la rând la Cuvioasa Parascheva, să o roage să-I șoptească lui Dumnezeu să ne vindece pe toți de boli și păcate.
 
Nu sunt salvatori de planetă și de climă, pentru ei este firesc ca vara să fie cald. Băbuțele de la Cuvioasa nu se plâng că le doboară soarele când dau cu sapa în grădină. 
 
Pupătorii de Moaște nu pot fi niciodată convinși să mănânce gândaci. Și nici clienți fideli ai hipermarketurilor care vând otravă adusă din import nu sunt. Băbuțele de la Cuvioasa mănâncă ouă de la găinușele crescute de ele și ciorbe din lobodă și spanac din grădina lor, nu ouă “vegane” din comerț și rucola stropită cu pesticide.
 
Babutele de la Cuvioasa nu sunt cliente Big F.rma. Când le încearcă o răceală sau o durere de cap, nu dau fuga nici să se va.țineze, nici să-și cumpere cu poala buline de la farmacie, ci își fac un ceai din plante, spun o rugăciune și le trece. Duc un trai sănătos și simplu, trăiesc mult. Sunt periculoase pentru Noua Ordine Mondială. 
 
Pupătorii de Moaște sunt periculoși pentru că nu pot fi controlați, singurul lor reper e Dumnezeu și singurele reguli de care ascultă sunt cele ale Lui.

Cristina Elena Răducanu

Sursa: http://www.activenews.ro.

Previous Post

Odoare sfinte aduse din Grecia la praznicul Cuviosului Dimitrie

Next Post

5 întrebări şi 5 răspunsuri despre Sfântul Dimitrie cel Nou

Related Posts
Total
0
Share