Creştinii de pretutindeni sunt forţaţi să fie mai ocupaţi

Creștinii de pretutindeni sunt forţaţi să fie mai ocupați, încât să lase mai puțin timp pentru Dumnezeu, pentru rugăciune și pentru familiile lor

Citiți acest lucru, mai ales dacă sunteți foarte ocupați!

Convenția mondială a demonilor, rostită de satana.

În discursul său de deschidere, el a spus: „Nu putem interzice creștinilor să meargă la Biserică. Nu le putem interzice să citească Biblia. Noi nu le putem interzice să comunice în rugăciune cu Dumnezeu.

De îndată ce stabilesc o legătură cu Hristos, pierdem imediat puterea asupra lor.

Copii

Nu-i lăsați pe părinţi să petreacă timp cu copiii, astfel încât copiii lor să se rătăcească de dimineață până seara pe stradă și să fie prieteni cu companii proaste și atunci vor înceta să învețe și nimic bun nu va veni de la ei. Apoi familiile lor se vor destrăma și vor deveni singuri și îi vom ajuta să doarmă în durere.

Stimulează dincolo de măsura minții lor, astfel încât televizoarele și calculatoarele din casele lor să lucreze în mod constant și ca să îşi petreacă cât mai mult timp la televizor și calculator, și să nu mai aibă timp să se roage pentru ei.

Asigurați-vă că muzica non-creștină este ascultată în fiecare magazin și restaurant din lume. Aceasta îi va bloca mintea și îi va distruge unitatea cu Hristos… Aranjează o mulțime de reviste și ziare pe mesele din cafenea.

Bombardează mintea lor cu știri și publicitate 24 de ore pe zi. Lasă-le pe drum, ca oamenii să se lovească de o mare de panouri publicitare. Completați cutiile poștale cu anunțuri, cataloage de comandă prin poștă, buletine de știri și oferte de bunuri, servicii și speranțe false.

Arătați modele drăguţe îndelungat, în reviste și la televizor, astfel încât soții lor să creadă că frumusețea exterioară este cel mai important lucru și să devină nemulțumiți de soțiile lor. Faceți soțiile lor prea obosite ca să-și mai iubească soții.

Dacă nu le dau soților dragostea de care au nevoie, soții o vor căuta în alte locuri. Le va distruge rapid viaţa de familie!

La Crăciun și Paști, distrageți-le cu o vacanță de vacanță, emisiuni de televiziune și sărbători pline de beţii, astfel încât din toate acestea copii să nu mai înveţe şi să înţeleagă copii lor adevăratul sens al Crăciunului și al Paștelui. Chiar dacă s-au întors din vacanță, sunt obosiți.

Asigurați-vă că sunt întotdeauna ocupați pentru a merge natura și admira creația lui Dumnezeu. În schimb trimiteți în parcuri de distracții, evenimente sportive, jocuri, concerte și filme. Și toți creștinii pot fi pentru totdeauna: – BUSY, BUSY, BUSY!

Împărțiți-le viața cu atâtea fapte bune, încât nu să nu mai aibă timp să caute puterea lui Iisus. Curând ei vor trăi și vor lucra doar pentru ei înșiși, sacrificând sănătatea și familiile lor pentru afaceri și bani.

Acesta va funcționa! A fost un plan minunat!

Demonii au pornit cu bucurie într-o misiune, forțând creștinii de pretutindeni să fie mai ocupați și să se grăbească atât de mult încât să lase mai puțin timp pentru Dumnezeu, pentru rugăciune și pentru familiile lor.

Întrebarea este că diavolul a reușit ideea lui? Judecați!

Transmiteți aceste informații pentru alții sau pentru tine, pentru a ne trezi din somnul ,,democratic”!

Sursa: www.aparatorul.md.

Previous Post

Andreea Iordăchescu, minunea de la terapie intensivă

Next Post

Apostolul zilei (I Corinteni 5, 9-13; 6, 1-11)

Related Posts
Total
0
Share