Crezi că Dumnezeu îți va auzi vreodată rugăciunile?

Dr. Mark este un oncolog celebru. Într-o zi a zburat la o conferință importantă într-un alt oraș, unde urma să primească un premiu în medicină. Cu toate acestea, la o oră după decolare, a avut loc o aterizare de urgență pe un aeroport din apropiere. Doctorul a închiriat o mașină și a mers cu mașina la conferință.La scurt timp după plecarea lor, însă, vremea s-a înrăutățit și a început o furtună violentă. Din cauza ploii abundente, internetul a dispărut în browser, s-a întors în direcția greșită și s-a pierdut.

După două ore de condus, și-a dat seama că a dispărut. I s-a făcut foame și îngrozitor de obosit, așa că a decis să-și găsească un loc unde să stea. În cele din urmă, a dat peste o casă mică. Disperat, a coborât din mașină și a bătut la ușă.

O femeie a deschis ușa.

I-a explicat și a rugat-o să-l lase să folosească telefonul. Femeia i-a spus, însă, că nu are telefon, dar că poate intra înăuntru și așteaptă să se îmbunătățească vremea.

Flămând, ud și obosit, doctorul i-a acceptat oferta și a intrat înăuntru. Femeia i-a oferit ceai fierbinte și i-a spus că va merge să se roage. Dr. Mark a zâmbit și a spus că el pentru orice realizare crede doar în munca grea și sacrificiu.

Stând la masă, sorbind ceaiul, doctorul o privea pe femeie rugându-se lângă pat la lumina slabă a lumânărilor. Doctorul și-a dat seama că femeia are nevoie de ajutor, așa că, atunci când ea a terminat de rugat, a întrebat-o:

– Ce anume vrei de la Dumnezeu? Crezi că Dumnezeu îți va auzi vreodată rugăciunile?

Femeia a zâmbit trist și a spus:

– Bebelușul din pătuț este fiul meu, care are un tip rar de cancer, și există un singur medic, se numește Mark, care îl poate vindeca, dar nu am bani, iar doctorul Mark locuiește în alt oras. Dumnezeu nu mi-a răspuns încă rugăciunii, dar știu că mă va ajuta… și nimic nu-mi va zdrobi credința.

Uimit și fără cuvinte, Dr. Mark a izbucnit pur și simplu în plâns. Șoaptea:

– Dumnezeu este minunat…

Și-a amintit tot ce i s-a întâmplat astăzi: prăbușirea avionului, ploaia torenţială care l-a făcut să se piardă; și toate acestea s-au întâmplat pentru că Dumnezeu nu numai că i-a răspuns rugăciunii, ci i-a și dat posibilitatea de a ieși din lumea materială și i-a dat ocazia să-i ajute pe bieții nefericiți care nu au decât rugăciune.

Previous Post

Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei – de la portret la Icoană

Next Post

Comunicatul oficial al Sfântului Munte Athos legat de pandemie

Related Posts
Total
0
Share