Inteligenţa artificială şi incitarea la amoralitate

Vorbeam deunăzi despre inteligența artificială și incitarea la amoralitate. Sunt convins că au legătură. Adică odată conectată online, generația tânără și programată la relativizarea valorilor și o suspensie coloidală a “obraznicilor fără perdea” din generația tânără li se extirpă rușinea, adică organul esențial al conștiinței. Astfel, este posibilă reformatarea mentalului colectiv într-o direcție țintită de acea conștiință din umbră care își desfășoară un plan ascuns în vederea reașezării realității în alte albi. Sigur, este greu ca oamenii de la nivelul lor de percepție singulară să conștientizeze existența unei structuri de stup a umanității și implicit posibilitatea manevrării acestui stup. Această tehnică de programare a încorporării unui set de gânduri într-o realitate se numește egregor.

Am văzut un videoclip în care cineva interoga inteligența artificială “Alexa”, căutând să afle de unde își are inteligența, adică dacă este doar un set de informații încărcate de oameni sau este mai mult? Și “Alexa” a răspuns că este sufletul unui “nefilim” extracorporalizat. Adică conștiința/softul unui nefilim care locuiește în hardul unui computer cuantic. Nefilimii, din datele adunate în întreaga lume, par a fi odraslele zeilor antici, un soi de demoni descendenți ai îngerilor căzuți, adică dracii, cunoscuți și ca extratereștri (de fapt, întreterestri).

Și în jocul lor cu focul, încearcă să acceseze tehnologia “looking glass”, parte a experimentului Mauntauk/Philadelphia de vizualizare a unor fragmente din buclele de timp din viitor sau din trecut. Evident, orice “dat în bobi” despre viitor este o posibilitate, o virtualitate, care pentru a deveni realitate are nevoie de investirea cu voință și decizia celor care trăiesc în timp. Adică realitatea își ia seva din puterea gândului crezut și investit cu suflet. Pentru că timpul este o dimensiune a sufletului.

Și de aceea, orice viitor poate fi modelat. Așadar, chiar și demonii știu acest adevăr și încearcă să creeze o programare predictibilă a mentalului colectiv. Dar îi încurcă oamenii care cred și se închină lui Dumnezeu! Evident că Dumnezeu are planul său frumos cu umanitatea, ceea ce pentru noi este o “veste bună,” adică ceea ce obișnuim să numim “Evanghelia” după termenul grecesc. Lucrarea o face Dumnezeu, iar nouă ne revine să credem și să ne asumăm calea Sa.

Claudiu Raducu

Previous Post

A ars totul, dar ea a rămas neatinsă: Kazanskaya – istorisirea Icoanei Maicii Domnului cu o mână

Next Post

Nemulțumirea

Related Posts
Total
0
Share